76.990 Ft

Készleten

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

Az HECHT 1739 elektromos gyepszellőztető 1700 W számos előnnyel rendelkezik, amiért érdemes ezt a modellt választani.

  • A fémház tartós és strapabíró, ami hosszú élettartamot és megbízhatóságot biztosít. Ez garantálja a gép tartósságát és hosszú távú hatékonyságát.
  • A 1700 W teljesítmény erős motorral rendelkezik, amely hatékonyan és eredményesen végez a gyepszellőztetés során. Ez a magas teljesítmény lehetővé teszi a hatékony munkavégzést, különösen közepes és nagyobb méretű kertekben.
  • A 37 cm munkaszélesség optimális méret a hatékony gyepápoláshoz. A gép rugalmasan alkalmazható kisebb és közepes méretű kertekben egyaránt.
  • A 22 kg-os tömeg stabil és könnyen kezelhető munkavégzést tesz lehetővé. Az egyensúly és a súly megfelelő eloszlása könnyűvé teszi a gép mozgatását és manőverezését.
  • A 50 literes gyűjtőkosár nagy kapacitást biztosít a levágott gyepmaradványok összegyűjtéséhez, minimalizálva a munka közbeni ürítések számát és időigényét.
  • Márka hírnév: A HECHT egy elismert márka, cég a kertészeti és szabadtéri eszközök terén. A HECHT termékek jó minőségűek és megbízhatók.

Az HECHT 1739 elektromos gyepszellőztető 1700 W tehát számos előnnyel rendelkezik, amelyek hozzájárulnak a hatékony és eredményes gyepápoláshoz. A tartós fémház, az erős teljesítmény és a nagy gyűjtőkosár kombinációja kiváló eszközt kínál a gyep egészséges és gyönyörű megjelenésének fenntartásához.

Termék jellemzői:
fémház
teljesítmény [W] 1700
munkaszélesség [cm] 37
tömeg [kg] 22
gyűjtőkosár [l] 50

Tömeg 26 kg
Gyártó

Hecht

HECHT 1739 Elektromos gyepszellőztető, 1700 W
76.990 Ft