129.990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A Hecht 163 Profi benzines fűkasza számos előnnyel rendelkezik, amelyek közül néhány a következők:

  1. Erős teljesítmény: A 2,3 kW / 3,1 HP teljesítményű motor erőteljes vágást biztosít a fű és a bozót kezeléséhez. Ez lehetővé teszi a hatékony munkavégzést még nagy igénybevételű területeken is.
  2. Robusztus kialakítás: A Hecht 163 Profi fűkaszát kifejezetten a nagy igénybevételű munkákhoz tervezték. Robusztus és tartós szerkezettel rendelkezik, amely ellenáll az intenzív használatnak és a nehezebb munkafeltételeknek.
  3. Nagy teljesítményű motor: A 63,3 cm³ térfogatú motor magas nyomatékot és erőt biztosít a nehéz feladatokhoz. Ez lehetővé teszi a hatékony vágást a vastagabb bozótos területeken is.
  4. Könnyű kezelhetőség: Bár a Hecht 163 Profi fűkaszának magas teljesítménye van, a könnyű kialakítású és ergonomikus fogantyúval rendelkező fűkasza könnyen kezelhető. Ez csökkenti a fáradtságot és növeli a munkavégzés kényelmét.
  5. Nagy súly: A 9,3 kg-os súly stabilitást és irányíthatóságot biztosít a munkavégzés során. Ez segít a pontosabb vágás elérésében és a könnyebb kezelésben.
  6. Sokoldalúság: A Hecht 163 Profi benzines fűkasza sokoldalúan használható különböző területeken, beleértve a füves területeket, bozótos területeket, gazos területeket és egyéb nehezen megközelíthető területeket.

 

  • Térfogat [cm3]: 63,3
  • Teljesítmény [kW/HP]: 2,3/3,1
  • Robosztus: tisztító bozótvágó, nagy igénybevételű munkához
  • Súly: 9,3kg
Tömeg 16 kg
Gyártó

Hecht