89.990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A HE5 benzines fűkasza több előnnyel rendelkezik, amelyek közül néhány a következő:

  1. Megfelelő teljesítmény: A 1,5 kW teljesítményű motor hatékony vágást tesz lehetővé a fű és a gaz kezeléséhez. Bár nem a legerősebb, de megfelelő teljesítményt nyújt a kert karbantartási feladatainak elvégzéséhez.
  2. Könnyű kezelhetőség: A HE5 benzines fűkaszát kifejezetten kényelmes kezelhetőség jellemzi. A könnyű súly (7,9 kg) és az ergonomikus fogantyúk lehetővé teszik a könnyű irányítást és a kényelmes használatot. Ez csökkenti a fáradtságot és növeli a munkavégzés hatékonyságát.
  3. Megfelelő munkaszélesség: A 42 cm-es munkaszélesség lehetővé teszi a gyorsabb munkavégzést, mivel nagyobb területet fed le egyszerre. Ez időt takarít meg, különösen nagyobb kertekben vagy területeken.
  4. Kompakt méret és könnyű tárolás: A HE5 fűkasza kompakt méretű, így könnyen tárolható, kis helyen elfér. Ez különösen hasznos, ha korlátozott tárolási lehetőségek vannak.
  5. Gazdaságos üzemeltetés: A benzines motor gazdaságos üzemeltetést tesz lehetővé. A 2 ütemű motor hatékony és megbízható működést nyújt, és nincs szükség hosszabbító kábelek vagy elektromos csatlakozás használatára.

 

Gép adatai:

  • Tartalom: 43 cm 3
  • Motor típusa: Benzines, 2 ütemű
  • Teljesítmény: 1,5 kW
  • Munkaszélesség: 42 cm
  • Súlya: 7,9 kg
Tömeg 12,81 kg
Gyártó

Hecht