67.990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A Hecht 1440 akkumulátoros fűkasza számos előnnyel rendelkezik, amelyek közül néhány a következő:

  1. Kényelmes és hordozható: Az akkumulátoros üzemű fűkasza könnyű és hordozható, így könnyen mozgatható a kertben anélkül, hogy bekötődne az elektromos kábelhez vagy gondot okozna a benzinnel. A könnyű tömeg (5,5 kg) kényelmes használatot tesz lehetővé és csökkenti a fáradtságot hosszabb munkavégzés során.
  2. Környezetbarát működés: Az akkumulátoros fűkasza környezetbarát megoldás, mivel nincs károsanyag-kibocsátása és nem igényel benzint vagy olajat. Ez segít fenntartani a tiszta és egészséges környezetet a kertben.
  3. Hatékony vágás: A Hecht 1440 fűkasza DC 40V, 4Ah lítium-ion akkumulátorral működik, amely erős teljesítményt biztosít. A 30 cm-es vágószélesség hatékony vágást tesz lehetővé a fű és a gaz kezeléséhez.
  4. Csendes működés: Az akkumulátoros fűkasza csendesen működik, ami kényelmes használatot tesz lehetővé zajérzékeny területeken, és csökkenti a környezeti zajszintet.
  5. Könnyű karbantartás: Az akkumulátoros fűkasza karbantartása egyszerű és könnyű. Az akkumulátor és töltő nem tartozék, de ha már rendelkezel kompatibilis akkumulátorral és töltővel, akkor könnyen használhatod a fűkaszát anélkül, hogy további beruházásra lenne szükség.
  • Li-ion DC 40 V, 4 Ah
  • Vágószélesség: 30 cm
  • Tömege: 5,5 kg

    Az akkumulátor és a töltő nem tartozék!

Tömeg 6,51 kg
Gyártó

Hecht