HECHT 1331 B. MULTIFUNKCIÓS FŰSZEGÉLY,SŐVÉNY-ÁGVÁGÓ

Cikkszám: HECHT1331

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

89.990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A Hecht 1331 B multifunkciós fűszegély és sövénny vágó számos előnnyel rendelkezik, amelyek alapján érdemes ezt a terméket választania. Az alábbiakban bemutatok néhány okot, amiért érdemes ezt a multifunkciós kerti gépet választania:

  1. Multifunkciós használat: A Hecht 1331 B számos kerti feladathoz használható, beleértve a szegélyvágást, bozótvágást, sövényvágást és fűrészelést. Ez a sokoldalúság kényelmessé és hatékonyabbá teheti a kerti munkákat.
  2. Erős motor: A 33 cm3-es, kétütemű motor 1,120 kW teljesítményt nyújt, ami elegendő ahhoz, hogy hatékonyan megbirkózzon a különböző munkafeladatokkal.
  3. Minőség és strapabíróság: A kiváló minőség és a strapabíró kialakítás hosszú élettartamot és megbízható működést garantálhat. Ezáltal hosszú távon is élvezheti a gép előnyeit.
  4. Szegélyvágás és bozótvágás: A gép alkalmas szegélyvágásra és bozótvágásra is, így könnyedén gondoskodhat a kertépítés és karbantartás során.
  5. Sövényvágás: A sövényvágás funkció lehetővé teszi, hogy a sövényeket egyenletesen és precízen vágja, ami a kert esztétikáját javíthatja.
  6. Könnyű kezelhetőség: A könnyű súly és a kényelmes fogantyúk segíthetnek a könnyű kezelhetőségben, ami kényelmesebbé teszi a munkavégzést.
  7. Hosszú élettartam: A minőségi kialakítás és a megbízható motor hozzájárulhat a gép hosszú élettartamához.
  8. Kerti munkák hatékonysága: A gép teljesítménye és sokoldalúsága növelheti a kerti munkák hatékonyságát és gyorsaságát.
  9. Könnyű fűrészelés: A fűrészelési funkció lehetővé teszi a kisebb fakivágásokat vagy ágak vágását, ami további hasznos alkalmazási területet eredményez.
  10. Házi kertészeknek és profiknak: A gép alkalmas mind a hobbikertészeknek, mind pedig a professzionális kertészeknek, akik sokféle munkafeladatot szeretnének hatékonyan elvégezni.
Tömeg 15 kg
Gyártó

Hecht