logo kertcoop kertigép áruház

HECHT 10406024 VÁGÓSZÁL MAGGAL ‘NÉGYZET’ 2,4*60M

Cikkszám: HECHT10406024

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

4.990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

HECHT 10406024 VÁGÓSZÁL MAGGAL ‘NÉGYZET’ 2,4*60M

A Hecht 10406024 VÁGÓSZÁL MAGGAL ‘NÉGYZET’ 2,4*60M egy négyzet alakú damil, amely 2,4 mm átmérőjű és 60 méter hosszú. Ez a damil is DUAL POWER maggal van ellátva, ami tartósságot és rugalmasságot biztosít.

  1. Univerzális felhasználhatóság: Az ilyen méretű damilok általában jó választások a kisebb és közepes méretű kertekhez vagy füves területekhez. Könnyen használhatóak fűnyíróval, trimmerrel vagy kerti kaszával egyaránt.
  2. Tartósság: A DUAL POWER maggal ellátott damil tartósabbá teszi ezt a terméket, így hosszabb élettartamra számíthatsz, ami megtakaríthatja a cserélési költségeket és időt.
  3. Rugalmas vágási teljesítmény: A négyzet alakú damilok általában jobb vágási teljesítményt nyújtanak a hagyományos kerek damilokhoz képest. Ez lehetővé teszi hatékonyabb és pontosabb fűnyírást.
  4. Megfelelő mennyiség: Az 60 méter hosszú damil tekintélyes mennyiséget biztosít, ami hosszabb ideig kitart, mielőtt újra kellene vásárolnod.
  5. Könnyű kezelhetőség: A megfelelő méretű damil könnyebb kezelhetőséget eredményezhet a fűnyíró vagy trimmer használatakor, ami kényelmesebbé és hatékonyabbá teszi a munkavégzést.

A damil választását befolyásolhatja a kerti terület mérete, az aljnövényzet vastagsága és a használt gépek típusa. Ha kisebb vagy közepes méretű fűnyíróval vagy trimmerrel rendelkezel, és a területed nem túl nagy, akkor ez a damil lehet egy jó választás számodra. Mindig tanácsos megfelelően megismerni a termék specifikációit és összehasonlítani más termékekkel, hogy megtaláld az igényeidhez leginkább illeszkedő damilt.

Tömeg 1 kg
Gyártó

Hecht

IRATKOZZ FEL

NE MARADJ LE A KEDVEZMÉNYEKRŐL, AKCIÓKRÓL ÉS NYEREMÉNYEKRŐL