HECHT 10404030 VÁGÓSZÁL MAGGAL ‘NÉGYZET’ 3*40M

Cikkszám: HECHT10404030

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

4.990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

HECHT 10404030 VÁGÓSZÁL MAGGAL ‘NÉGYZET’ 3*40M

A Hecht 10404030 VÁGÓSZÁL MAGGAL ‘NÉGYZET’ 3*40M egy négyzet alakú damil, amely 3 mm átmérőjű és 40 méter hosszú.

Ez a damil DUAL POWER maggal van ellátva, ami tartósságot és rugalmasságot biztosít. Ezt a terméket akkor érdemes választani, ha a következők az igényeid:

  1. Kis vagy közepes méretű kert: Az ilyen méretű damilok általában megfelelőek kisebb vagy közepes méretű kertek, füves területek vagy környezetek kezelésére. Ha a kerted területe nem túl nagy, akkor 40 méter hosszú damil is elegendő lehet.
  2. Tartósság és hatékonyság: A DUAL POWER maggal ellátott négyzet alakú damilok általában tartósabbak és hatékonyabbak, mint a hagyományos kör alakú damilok. Ez kisebb erőfeszítéssel és idővel járhat a fűnyírás során.
  3. Rugalmas vágási teljesítmény: A négyzet alakú damilok kiváló vágási teljesítményt nyújtanak, ami jobb vágási eredményekhez és hatékonyabb fűnyíráshoz vezethet.
  4. Könnyű kezelhetőség: Az ilyen méretű damil könnyen kezelhető a fűnyíróban vagy trimmerben, ami kényelmesebbé és egyszerűbbé teszi a munkavégzést.

A damil választása a kerti terület méretétől, az aljnövényzet vastagságától, a fűnyíró vagy trimmer típusától és a személyes preferenciáktól is függhet. Ha a fent említett szempontok alapján úgy érzed, hogy ez a damil megfelel az igényeidnek, akkor érdemes lehet kipróbálni és megtapasztalni, hogy mennyire hatékony és könnyen kezelhető számodra.

Tömeg 0,5 kg
Gyártó

Hecht