HECHT 10401524 VÁGÓSZÁL MAGGAL ‘NÉGYZET’ 2,4*15M

Cikkszám: HECHT10401524

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

1.900 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

HECHT 10401524 VÁGÓSZÁL MAGGAL ‘NÉGYZET’ 2,4*15M

A Hecht 10401524 VÁGÓSZÁL MAGGAL ‘NÉGYZET’ 2,4*15M egy négyzet alakú, 2,4 mm átmérőjű vágószál, amely 15 méter hosszú és maggal van ellátva.

  1. Kisebb kerti terület: Kisebb kerttel rendelkezel vagy csak néhány kisebb füves területet kell rendben tartanod, akkor ez a 15 méteres vágószál megfelelő lehet a számodra.
  2. Könnyű kezelhetőség: A 2,4 mm átmérővel rendelkező vágószál könnyebben kezelhető , különösen, a kerti szerszámod erre az átmérőre van tervezve. Ez lehetővé teszi kényelmes és hatékony munkavégzést.
  3. Rugalmas vágási teljesítmény: A négyzet alakú vágószálak általában jobb vágási teljesítményt nyújtanak, ami pontosabb és hatékonyabb fűnyírást eredményezhet a kör alakú damilokhoz képest.
  4. Tartósság: A maggal ellátott vágószálak tartósabbá tehetik a terméket, így hosszabb élettartammal és jobb ellenállással bírhat a kerti körülményekkel szemben.
  5. Kisebb csomag: A 2,4*15 méteres csomag mérete praktikus lehet, különösen, ha nem szeretnél túl sok felesleges vágószálat tartani otthon. Ez hasznos lehet, ha ritkábban használod a fűnyíródat vagy fűkaszádat.

Mint minden vágószál esetében, a választást befolyásolhatja a saját kerti igényeid és a fűnyíró vagy fűkasza típusa. A fent említett szempontok alapján úgy érzed, hogy ez a vágószál megfelel az igényeidnek és a kerti munkákhoz, akkor érdemes lehet kipróbálni és megtapasztalni, hogy mennyire hatékony a számodra. A Hecht márka ismert a minőségi kerti szerszámokról, így a termékük jó választás lehet a vágószálak között.

Tömeg 0,05 kg
Gyártó

Hecht