HECHT 10336024 VÁGÓSZÁL MAGGAL ‘KÖR’ 2,4*360M

Cikkszám: HECHT10336024

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

16.490 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

HECHT 10336024 VÁGÓSZÁL MAGGAL ‘KÖR’ 2,4*360M

A Hecht 10336024 VÁGÓSZÁL MAGGAL ‘KÖR’ 2,4*360M egy kör alakú damil, amely 2,4 mm átmérőjű és hossza 360 méter. Az ilyen típusú vágószálak  jó választások.

  1. Nagy kerti terület: Ha nagy kerttel rendelkezel vagy nagy füves területeket kell rendben tartanod, akkor ez az 360 méteres hosszú damil lehet megfelelő választás. A hosszú damil hozzájárulhat a hatékonyabb és folyamatosabb fűnyíráshoz anélkül, hogy gyakran cserélni kellene a vágószálat.
  2. Általános felhasználás: A kör alakú damilok általában jó általános vágási teljesítményt nyújtanak különböző kerti növények és fűfajták esetén. Számos kerti fűnyíró és trimmer alkalmas kör alakú damil használatára.
  3. Tartósság: A maggal ellátott vágószálak, tartósságot és hosszabb élettartamot eredményezhetnek. Ez azt jelenti, hogy kevesebbszer kell majd cserélni a damilt, ami megtakarítást eredményezhet a hosszú távú használat során.
  4. Univerzális felhasználás: Az ilyen hosszú damilcsomag általában több alkalommal használható, mivel elég nagy mennyiségű vágószál található benne. Ez kényelmes és költséghatékony megoldás lehet.

Természetesen a vágószál választása a kerti terület méretétől, az aljnövényzet vastagságától, a fűnyíró vagy trimmer típusától és a személyes preferenciáktól is függ. Ha a fent említett szempontok alapján úgy érzed, hogy ez a hosszú, kör alakú damil megfelel az igényeidnek és a kerti munkákhoz, akkor érdemes lehet kipróbálni és megtapasztalni, hogy mennyire hatékony a számodra.

Tömeg 2 kg
Gyártó

Hecht