logo kertcoop kertigép áruház

HECHT 10324030 VÁGÓSZÁL MAGGAL ‘KÖR’ 3*240M

Cikkszám: HECHT10324030

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

Original price was: 16.990 Ft.Current price is: 16.990 Ft.

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

HECHT 10324030 VÁGÓSZÁL MAGGAL ‘KÖR’ 3*240M

A Hecht 10324030 VÁGÓSZÁL MAGGAL ‘KÖR’ 3*240M egy kör alakú damil, amely 3 mm átmérőjű és hossza 240 méter. Egy ilyen típusú vágószál kiváló választás.

  1. Nagy kerti terület: Rendelkezel egy nagy kerttel vagy nagy területet kell rendben tartanod, akkor az 240 méteres hosszú damil hozzájárulhat a hatékonyabb és folyamatosabb fűnyíráshoz. Nem kell gyakran cserélned a vágószálat, így kevesebb időt kell majd a damilcserével töltened.
  2. Nagyobb vastagságú növények: A 3 mm átmérőjű vágószál általában jobban megfelelhet a vastagabb növényzet és fűfajták vágásához. Ha a kertedben sűrűbb, vastagabb fű nő, akkor ez a vágószál hatékonyabb lehet a vágási feladatok elvégzésében.
  3. Tartósság: A DUAL POWER maggal ellátott vágószálak tartósságot és hosszabb élettartamot eredményezhetnek. Ez azt jelenti, hogy kevesebbszer kell cserélned a damilt, ami időt és pénzt takaríthat meg.
  4. Univerzális felhasználás: Az ilyen hosszú damilcsomag általában több alkalommal használható, mivel elég nagy mennyiségű vágószál található benne. Ez praktikus és költséghatékony megoldás lehet, különösen akkor, ha gyakran használod a fűnyíródat vagy fűszegélynyíró .

A vágószál választása természetesen a kerti terület méretétől, az aljnövényzet vastagságától, a fűnyíró vagy fűszegélynyíró típusától és a személyes preferenciáktól is függ. Ha a fent említett szempontok alapján úgy érzed, hogy ez a hosszú, 3 mm átmérőjű kör alakú damil megfelel az igényeidnek és a kerti munkákhoz, akkor érdemes kipróbálni és megtapasztalni, hogy mennyire hatékony a számodra. A Hecht márka ismert a minőségi kerti szerszámokról, így a termékük jó választás lehet a vágószálak között.

Tömeg 2 kg
Gyártó

Hecht

IRATKOZZ FEL

NE MARADJ LE A KEDVEZMÉNYEKRŐL, AKCIÓKRÓL ÉS NYEREMÉNYEKRŐL