HECHT 10313020 VÁGÓSZÁL MAGGAL ‘KÖR’ 2*130M

Cikkszám: HECHT10313020

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

5.290 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

HECHT 10313020 VÁGÓSZÁL MAGGAL ‘KÖR’ 2*130M

A “Hecht 10313020 vágószál maggal, kör, 2*130m” terméknek számos előnye van, amelyek miatt érdemes lehet ezt választani.

  1. Méret és mennyiség: A 130 méteres hosszúság jelentős mennyiséget biztosít a vágószálból, ami hosszabb időre elegendő lehet a kerti munkákhoz. Nagyobb területek gondozásához, vagy akár több alkalommal történő használathoz is elegendő mennyiség áll rendelkezésre.
  2. Maggal erősített vágószál: A vágószál kiváló minőségű műanyagból készült, amelyet maggal erősítettek meg. Ez növeli a vágószál tartósságát és ellenálló képességét a nehezebb és vastagabb növények ellen.
  3. Kör alakú keresztmetszet: A kör alakú vágószálak könnyen használhatók és cserélhetők a fűnyíró vagy fűszegélynyíró eszközben. Nem igényelnek különösebb beállítást, és jól alkalmazkodnak a különböző felhasználási helyzetekhez.
  4. Alkalmazkodóképesség: A maggal erősített vágószál és a kör alakú keresztmetszet lehetővé teszik a vágószál széles körű alkalmazását különböző típusú fűnyírókban vagy fűszegélynyírókban. Így sokféle kerti géppel kompatibilis lehet.
  5. Hatékony vágás: A vágószál jó vágóteljesítményt nyújt, lehetővé téve a hatékony és precíz gyepnyírást vagy fűszegélyezést.
  6. Hecht márka megbízhatósága: A Hecht egy ismert és elismert márka a kerti eszközök piacán. Termékeik általában jó minőségűek és megbízhatóak, így a vágószáluk is jó választás lehet.

Természetesen a vágószál kiválasztásakor mindig érdemes figyelembe venni a saját fűnyíró vagy fűszegélynyíró típusát.

Tömeg 1 kg
Gyártó

Hecht