HECHT 10306030 VÁGÓSZÁL MAGGAL ‘KÖR’ 3*60M

Cikkszám: HECHT10306030

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

6.990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

HECHT 10306030 VÁGÓSZÁL MAGGAL ‘KÖR’ 3*60M

A “Hecht 10306030 vágószál maggal, kör, 3*60m” terméknek számos előnye van, amelyek miatt érdemes lehet ezt a vágószálat  választani.

  1. 3 mm vastagság: A 3 mm vastagságú vágószálak erősebbek és tartósabbak lehetnek a vékonyabb vágószálaknál. Ezáltal hatékonyabbak lehetnek vastagabb és keményebb növényi anyagok vágásához, például sűrűbb gyep vagy gazos területek ápolásához.
  2. 60 méteres hosszúság: A 60 méteres hosszúság elegendő lehet közepes méretű kerti területek rendszeres gondozásához. Ha van egy közepes méretű kerted vagy fűnyíráshoz szükséges területed, ez a mennyiség elég lehet egy jó ideig.
  3. Maggal erősített vágószál: A vágószál kiváló minőségű műanyagból készült, amelyet maggal erősítettek meg. Ez növeli a vágószál tartósságát és ellenálló képességét a nehezebb és vastagabb növények ellen.
  4. Kör alakú keresztmetszet: A kör alakú vágószálak könnyen használhatók és cserélhetők a fűnyíró vagy fűszegélynyíró eszközben. Nem igényelnek különösebb beállítást, és jól alkalmazkodnak a különböző felhasználási helyzetekhez.
  5. Hatékony vágás: A 3 mm vastag vágószál jó vágóteljesítményt nyújt, lehetővé téve a hatékony és precíz gyepnyírást vagy fűszegélyezést.
  6. Tartalék vágószál: A 60 méteres hosszúságú kiszerelés lehetővé teszi, hogy mindig legyen tartalék vágószál a kéznél. Így akkor sem maradsz fűnyírás nélkül, ha a vágószál egy része elhasználódik vagy megsérül.
  7. Hecht márka megbízhatósága: A Hecht egy ismert és elismert márka a kerti eszközök piacán. Termékeik általában jó minőségűek és megbízhatóak, így a vágószáluk is jó választás lehet.
Tömeg 1 kg
Gyártó

Hecht