HECHT 10301520 VÁGÓSZÁL MAGGAL ‘KÖR’ 2*15M

Cikkszám: HECHT10301520

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

1.590 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

HECHT 10301520 VÁGÓSZÁL MAGGAL ‘KÖR’ 2*15M

A “Hecht 10301520 vágószál maggal, kör, 2*15M” terméknek vannak előnyei, amelyek miatt érdemes ezt választani.

  1. 2 mm vastagság: A 2 mm vastagságú vágószálak általában könnyű és vékony növényi anyagok vágására alkalmasak. Ideális lehet kisebb kerti területek gyepnyírásához és könnyű fűszegélyezéshez.
  2. 15 méteres hosszúság: A 15 méteres hosszúság alkalmas lehet kisebb kerti területek rendszeres gondozásához vagy akár fűnyírás közbeni kisebb javításokhoz.
  3. Maggal erősített vágószál: A vágószálat maggal  erősítették meg, hogy növeljék a vágószál tartósságát és ellenálló képességét.
  4. Kör alakú keresztmetszet: A kör alakú vágószálak könnyen használhatók és cserélhetők a fűnyíró vagy fűszegélynyíró eszközben. Nem igényelnek különösebb beállítást, és jól alkalmazkodnak a különböző felhasználási helyzetekhez.
  5. Praktikus kiszerelés: A 15 méteres kiszerelés könnyen kezelhető és tárolható. Könnyű lehet magaddal vinni a kertbe, és nem foglal sok helyet a tárolás során.
  6. Hecht márka megbízhatósága: A Hecht márka megbízhatósága miatt lehet bizonyos abban, hogy a termék jó minőségű és kiszolgálja a kerti munkákat.

Mint minden termék kiválasztásakor, itt is fontos figyelembe venni az egyéni igényeket és a kert méretét, az elvégzendő munkák típusát. Ha kisebb kerttel rendelkezel, és könnyebb fűnyíráshoz és fűszegélyezéshez keresel megfelelő vágószált, akkor ez a termék jó választás lehet számodra.

Tömeg 1 kg
Gyártó

Hecht