HECHT 10104030 VÁGÓSZÁL SZEGÉLYNYÍRÓHOZ ‘NÉGYZET’ 3,0*40M

Cikkszám: HECHT10104030

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

4.490 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

HECHT 10104030 VÁGÓSZÁL SZEGÉLYNYÍRÓHOZ ‘NÉGYZET’ 3,0*40M

  1. Kisebb kerti terület: Ha kisebb méretű kerttel rendelkezel, és nem igényel nagy mennyiségű szegélynyírást, akkor a 40 méteres hosszú vágószál elegendő lehet a rendszeres munkához.
  2. Négyzet alakú vágószál: A négyzet alakú vágószálak hatékonyabbak lehetnek bizonyos szegélynyíró eszközök számára, mivel egyenletesen elosztott szálakból állnak, ami lehetővé teszi a hatékonyabb és pontosabb vágást.
  3. Vastagság: A 3,0 mm vastagságú vágószál erősebb és strapabíróbb lehet, mint a vékonyabb szálak, így könnyebben megbirkózik vastagabb és keményebb növényi anyagokkal is. Ha a kerti területeden olyan növényekkel rendelkezel, amelyek vastagabb szárakkal rendelkeznek, a vastagabb vágószál előnyös lehet.
  4. Hecht minőség: A Hecht márka ismert a minőségi kerti gépek és tartozékok gyártásáról, így valószínűleg megbízható terméket kapsz, amely hosszú távon is kiszolgálja a kerti munkáidat.

A döntésnél mindig érdemes figyelembe venni a kerti terület méretét, a rendszeres szegélynyírás gyakoriságát és a növények vastagságát. Amikor termék jellemzői és előnyei megfelelnek az elvárásaidnak, akkor ez a vágószál egy jó választás a “HECHT 10104030 VÁGÓSZÁL SZEGÉLYNYÍRÓHOZ ‘NÉGYZET’ 3,0mm *40M” termék esetében.

Tömeg 0,5 kg
Gyártó

Hecht

IRATKOZZ FEL

NE MARADJ LE A KEDVEZMÉNYEKRŐL, AKCIÓKRÓL ÉS NYEREMÉNYEKRŐL