HECHT 10015040 VÁGÓSZÁL SZEGÉLYNYÍRÓHOZ ‘KÖR’ 4*150M

Cikkszám: HECHT10015040

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

14.490 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

HECHT 10015040 VÁGÓSZÁL SZEGÉLYNYÍRÓHOZ ‘KÖR’ 4*150M

  1. Vágószál szegélynyíróhoz: Ez az információ azt jelzi, hogy a termék egy speciális vágószál, amelyet szegélynyíró gépekhez terveztek. A szegélynyírók olyan kerti eszközök, amelyeket a fűszegélyek és nehezen elérhető területek nyírására használnak.
  2. Kör’ alakú: A “kör” jelző azt jelenti, hogy a vágószál kör alakú, nem lapos vagy más formájú. A kör alakú vágószál könnyebben mozog a szegélynyíró fejében, ami lehetővé teszi hatékonyabb és egyenletesebb vágást.
  3. 4 mm x 150 m”: Ez az információ azt mutatja, hogy a vágószál vastagsága 4 mm, és hossza 150 méter. A 4 mm vastagság általában közepes vastagságú vágószálnak számít, ami megfelelő lehet az átlagos kerti fűnyírási igényekhez. A 150 méter hossz lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig használja a vágószált anélkül, hogy folyamatosan cserélnie kellene azt.

Miért jó ez az Ön számára?

  • A szegélynyíróhoz tervezett vágószál hatékonyan vágja le a fűszegélyeket és nehezen elérhető területeket, így szép és rendezett megjelenést kölcsönöz a kertnek vagy a területnek.
  • A kör alakú vágószál könnyen mozgatható a szegélynyíró gép fejében, így egyszerűbb és kényelmesebb lehet a használata.
  • A 4 mm vastagság és 150 méter hossz elegendő lehet az átlagos kerti fűnyírási feladatokhoz, így nem kell gyakran cserélnie a vágószált, és hosszabb ideig tart.
  • A vágószál minősége és mérete fontos tényezők a hatékony és biztonságos működéshez, ezért a megfelelő vágószál kiválasztása javíthatja a szegélynyíró gép teljesítményét és élettartamát.

Összességében, ha a HECHT 10015040 kiválasztása javíthatja a szegélynyíró gép teljesítményét és élettartamát.

Tömeg 1 kg
Gyártó

Hecht