HECHT 10001516 VÁGÓSZÁL SZEGÉLYNYÍRÓHOZ ‘KÖR’ 1,65*15M

Cikkszám: HECHT10001516

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

1.190 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

HECHT 10001516 VÁGÓSZÁL SZEGÉLYNYÍRÓHOZ ‘KÖR’ 1,65*15M

  1. Méret és vastagság: A 1,65 mm vastag szál általában ideális közepesen vastag füves kertek, gyepszegélyek és növények vágására. A 15 méter hosszúság lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig használhassa a szegélynyírót anélkül, hogy gyakran cserélnie kellene a szálat.
  2. Általános használat: A “kör” kialakítású szál széles körben használható különböző típusú szegélynyírókon. Az ilyen típusú szál általában hatékonyan vágja az elburjánzott füvet és növényeket, miközben tisztán tartja a területeket.
  3. Megbízható minőség: Amennyiben a “VÁGÓSZÁL SZEGÉLYNYÍRÓHOZ ‘KÖR’ 1,65mm *15M” jó minőségű szál, akkor valószínűleg ellenálló és hosszan tartó lesz, ami kevesebb szálcserét eredményez, így hatékonyabban tudja majd használni a szegélynyírót.
  4. Közepes területekhez ideális: Mivel a szál vastagsága és kialakítása közepesen vastag fűnyíróterületekhez készült, ezáltal alkalmas lehet kertek, udvarok és egyéb közepes méretű területek rendben tartására.

Választás előtt mindig fontos ellenőrizni, hogy az adott szál kompatibilis-e a használt szegélynyíróval. A jó minőségű és megfelelő méretű szál segít hatékonyan és pontosan vágni a fűszegélyeket, így a kert ápolt és esztétikus kinézetű maradhat.

Márka és minőség: Ha lehetséges, válasszon megbízható márkájú szegélynyíró szálat, amely jó minőségű anyagból készül

A “HECHT” termékek híresek a jó minőségükről és megbízhatóságukról. A márka arra törekszik, hogy kiváló minőségű anyagokat és alkatrészeket használjon a termékeik gyártásához, ami hosszú élettartamot és hatékony működést eredményez.

Tömeg 0,03 kg
Gyártó

Hecht