104.990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A Hecht 005005 felhajtó rámpa, amely 1 párban érhető el, számos előnnyel:

  1. Hordozhatóság és tárolás: Az összecsukható kialakítás lehetővé teszi, hogy könnyedén szállítsa és tárolja a felhajtó rámpákat. Amikor összecsukva vannak, kevesebb helyet foglalnak el, így könnyen elférnek az autóban vagy más tárolóhelyen.
  2. Rugalmas felhasználás: A felhajtó rámpák hasznosak lehetnek a járművek, kerti gépek vagy más terhek könnyebb felhajtásához. Az összecsukható kialakításuk lehetővé teszi, hogy könnyedén alkalmazkodjanak a különböző méretű járművekhez vagy helyzetekhez.
  3. Tartósság és terhelhetőség: A Hecht 005005 felhajtó rámpák tartós anyagokból, például erős műanyagból vagy alumíniumból készülnek. Ennek eredményeként megbízhatóan és biztonságosan támogatják a terhet. A terhelhetőségük akár 680 kg is lehet, ami sokféle jármű vagy eszköz könnyű felhajtására alkalmas.
  4. Könnyű használat: Az összecsukható felhajtó rámpák könnyen használhatók és beállíthatók. A méreteik és súlyuk könnyű manőverezést és szállítást tesznek lehetővé, és egyszerűen felhelyezhetők vagy eltávolíthatók a szükséges helyzetekben.

méretek 225 x 28 x 5 cm
tömeg 7 kg / 1 db
terhelhetőség(db/pár)340 kg / 680 kg
Összecsukható

Tömeg 18 kg
Gyártó

Hecht