8.990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A HECHT 001245B akkumulátor 1,5Ah a H1245 modellhez tökéletes választás, és számos érv szól mellette.

  1. Először is, az 1,5Ah kapacitás elegendő teljesítményt biztosít a HECHT H1245 modellhez, ami optimális működést és hosszabb üzemidőt eredményez. Ez lehetővé teszi, hogy hatékonyan és hosszabb ideig dolgozhass a kertgépeddel anélkül, hogy gyakran töltened kellene az akkut.
  2. A HECHT márka hírneve garancia arra, hogy megbízható és minőségi terméket választasz. Az 001245B akkumulátor is magas minőségi színvonalat képvisel, ami hosszú élettartamot és megbízható működést biztosít.
  3. Az akkumulátor pontosan illeszkedik a HECHT H1245 modellhez, ami kényelmes és hatékony használatot eredményez. Nem szükséges további kompatibilitási problémákkal vagy kiegészítőkkel foglalkoznod, így azonnal munkához láthatsz.
  4. Az 1,5Ah kapacitás ideális választás lehet kisebb területek és könnyebb feladatok esetén. Ez a könnyű és kompakt akkumulátor könnyedén kezelhető, így kiváló választás lehet a könnyebb kertmunkákhoz.
  5. Az akkumulátor cseréje egyszerű és gyors, így kevésbé kell időt töltened a technikai részletekkel. Gyorsan cserélheted az akkut, és rövid idő alatt újra munkához láthatsz.

HECHT 001245B akkumulátor 1,5Ah az optimális választás a HECHT H1245 modellhez. A megfelelő kapacitás, a HECHT minőség, a könnyű kezelhetőség és a pontos kompatibilitás mind azt mutatják, hogy ez az akkumulátor kiváló választás lehet a kertgondozási igényeidhez. Válassz HECHT minőséget, és élvezd a hatékony és kényelmes kertgondozást!

Tömeg 2 kg
Gyártó

Hecht