7.990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A HECHT 001242B 12 V-os Li-ion akkumulátor 1,5 Ah kapacitással specifikusan a HECHT 1242 géphez lett tervezve. Az alábbiakban bemutatok néhány olyan okot, amiért érdemes ezt az akkumulátort választani:

  1. Kompatibilitás: Az akkumulátor specifikusan a HECHT 1242 modellhez lett tervezve, így a kompatibilitás garantált. Nem kell aggódnia azzal kapcsolatban, hogy az akkumulátor illeszkedik-e vagy sem.
  2. Optimalizált teljesítmény: A gyártó a HECHT 1242-es géphez kialakított akkumulátort a gép optimális teljesítményéhez tervezte. Ez azt jelenti, hogy a gép hatékonyan fog működni, és a teljesítménye lehetőleg kihasználható lesz.
  3. Egyszerű használat: Az eredeti gyártó által tervezett akkumulátorok egyszerűen használhatóak és kompatibilisek a gép vezérlőegységével, beállításaival.
  4. Biztonság és tartósság: Az eredeti gyártó által tervezett és ajánlott akkumulátorok magas minőségi szabványoknak felelnek meg, így megbízhatóak és biztonságosak a használat során. Ezzel csökkentheti a problémák és a meghibásodások kockázatát.
  5. Optimális üzemidő: Bár ez az akkumulátor 1,5 Ah kapacitással rendelkezik, az eredeti gyártó által tervezett akkumulátorok a gép működési idejéhez optimalizáltak. Ez azt jelenti, hogy a 1,5 Ah is elegendő a HECHT 1242-es gép optimális működéséhez.
  6. Súly és méret: Nagyobb kapacitású akkumulátorok általában nehezebbek és nagyobb méretűek is lehetnek. Ez befolyásolhatja a gép kezelhetőségét és kényelmét.
  7. Gyártó megbízhatósága: Az akkumulátor minősége és megbízhatósága is fontos tényező. Olyan ismert gyártók termékeit érdemes választani, amelyek jó hírnévvel rendelkeznek a minőség és tartósság terén.
Tömeg 2 kg
Gyártó

Hecht