9.990 Ft

Készleten

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A HECHT 000620CH akkumulátor töltő a HECHT ACCU program része. Lehetővé teszi, hogy egyetlen akkumulátor típussal működtethessen több különböző gépet. Ebben az esetben is vannak olyan előnyök, amelyek megfontolandók, amikor eldönti, hogy miért érdemes ezt a terméket választani:

  1. Univerzalitás: A legfontosabb előny az, hogy egyetlen akkumulátorral több különböző gépet tud működtetni. Ez megtakarítást eredményezhet, mivel nem kell minden géphez külön akkumulátort vásárolnia. Így kevesebb akkumulátorral és töltővel kell rendelkeznie.
  2. Költségmegtakarítás: Az akkumulátorok és töltők vásárlása költséges, főleg ha több gép esetén különböző típusú akkumulátorokra és töltőkre van szükség. A HECHT 000620CH töltő lehetővé teszi, hogy a meglévő akkumulátorokat többféle eszközhöz is használhassa, így hosszú távon költségmegtakarítást érhet el.
  3. Kényelem: Egyetlen akkumulátor és töltő használata egyszerűbbé és kényelmesebbé teszi a gépek kezelését. Nem kell cserélgetni az akkumulátorokat és töltőket különböző gépek között, ami időt és energiát takarít meg.
  4. Platfromos megközelítés: A gyártó “platformos” megközelítése lehetővé teszi, hogy a különböző gépek ugyanazt az akkumulátortípust használják, ami egyszerűsíti a munkát.
  5. Környezetvédelem: Az akkumulátorok és töltők használatának csökkentése hozzájárulhat a környezeti terhelés csökkentéséhez a kevesebb hulladék és energiapazarlás révén.
  6. További funkciók: A HECHT 000620CH töltő további funkciókkal is rendelkezhet, például gyors töltés, töltöttségi kijelző stb., Amelyek még inkább megnövelhetik a kényelmet és a használhatóságot.

Ez a termék része a HECHT ACCU programjának , aminek egyedülálló képessége, hogy egyetlen akkumulátor típussal tud működtetni több különböző gépet, ezáltal a megtakarítás jelentős.

Tömeg 0,5 kg
Gyártó

Hecht

HECHT 000620CH AKKUMULÁTOR TÖLTŐ
HECHT 000620CH AKKUMULÁTOR TÖLTŐ
9.990 Ft