4.300 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

GARDENA FŰSZEGÉLYNYÍRÓ SEGÉDKERÉK

A “GARDENA FŰSZEGÉLYNYÍRÓ SEGÉDKERÉK” egy olyan kiegészítő, amelyet a fűszegélynyíróhoz használnak. Ez a segédkerék segít a fűszegélynyíró pontosabb és egyszerűbb használatában, különösen akkor, ha egyenletesen szeretné vágni a fűszegélyt.

 

  1. Pontosság: A segédkerék segítségével könnyebb és pontosabb vonalban lehet vágni a fűszegélyt. A kerék a talajon vezetve stabilizálja a fűszegélynyírót, így könnyebben tartja a megfelelő vágási magasságot és irányt.
  2. Egyenletes vágás: A segédkerék lehetővé teszi, hogy egyenletesen vágja le a fűszegélyt, így szebb és rendezettebb megjelenést érhet el a kertjében vagy pázsitján.
  3. Kényelem: A fűszegélynyíró segédkerék használata kényelmesebbé teszi a fűnyírást, különösen hosszabb időn át tartó munka során. A kereket egyszerűen a fűszegélynyíróhoz rögzítheti, és könnyen vezetheti a készüléket a munkaterületen.
  4. Idő- és energia megtakarítás: A pontosabb vágásnak köszönhetően kevesebb időt és energiát kell pazarolni a későbbi korrekciókra vagy újbóli vágásokra.
  5. Kompatibilitás: A “GARDENA FŰSZEGÉLYNYÍRÓ SEGÉDKERÉK” általában a Gardena fűszegélynyíró modellekhez van tervezve. Ha Ön Gardena fűszegélynyíró tulajdonosa, akkor ez a kiegészítő jól illeszkedik a készülékéhez.
  6. Kompatibilis: ComfortCut 550/28, ComfortCut Li-18/23, PowerCut 650/28</p gépekhez.

 

Tömeg 0,2 kg
Gyártó

Gardena