GardenaComfortCut 23/18V P4A Akkumulátoros fűszegélynyíró akkumulátorral

Cikkszám: 14701-20

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

54.200 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

Az Akkumulátoros Gardena ComfortCut 23/18V P4A fűszegélynyíró számos előnnyel rendelkezik, amelyek közül néhány a következő:

 1. Könnyű és hordozható: Az akkumulátoros üzemű fűszegélynyíró könnyű és hordozható, így könnyedén mozgatható a kertben. Ez kényelmes munkavégzést tesz lehetővé anélkül, hogy korlátozva lennél a kábel hosszával vagy az elektromos hálózat elérhetőségével.
 2. Könnyű kezelhetőség: A Gardena ComfortCut 23/18V P4A fűszegélynyíró ergonomikus kialakítással rendelkezik, amely kényelmes fogást és irányíthatóságot biztosít. Ez segít csökkenteni a fáradtságot és növeli a munkavégzés kényelmét.
 3. Hatékony vágás: A 23 cm-es vágási kör átmérője lehetővé teszi a hatékony és gyors vágást a gyepszegélyeken. A RotorCut vágórendszer precíziós vágást biztosít, amely tiszta és egyenletes körvonalakat eredményez.
 4. Tartós akkumulátor: Az 18 V-os Li-ion akkumulátor nagy kapacitással rendelkezik (2.5 Ah), így hosszabb működési időt biztosít. A maximális üzemidő 56 perc, és egy töltéssel akár 1400 négyzetméternyi területet is levághatsz.
 5. Csendes működés: Az akkumulátoros fűszegélynyíró csendesen működik, ami kényelmes használatot tesz lehetővé zajérzékeny területeken, és csökkenti a környezeti zajszintet.
 • Akkumulátor feszültsége: 18 V
 • Akkumulátor típusa: Li-ion
 • Akkumulátor kapacitása: 2.5 Ah
 • Üzemidő: max. 56 perc
 • Max. levágható terület egy töltéssel: 1400 m gyepszegély
 • Vágási kör átmérője: 23 cm
 • Vágórendszer: RotorCut vágórendsze
Tömeg 3,61 kg
Gyártó

Gardena