9.090 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A Gardena tartalék kés robot fűnyíróhoz egy olyan alkatrész, amely a Gardena robot fűnyírókhoz használható. Ezek a késkészletek tartalmazzák a késlapokat és a rögzítőcsavarokat, amelyekre a fűnyíró pontos működéséhez szükség lehet.

  1. Mennyiség: A késkészlet tartalmaz 9 darab késlapot, amelyeket 3 készletben csomagolnak. Ez azt jelenti, hogy van elegendő kés, hogy több alkalommal cserélhesd a robotfűnyíró késeit.
  2. Univerzális kompatibilitás: Az állítás szerint az összes Gardena robotfűnyíróhoz használhatók ezek a kések. Ez azt jelenti, hogy többféle Gardena robotfűnyíró modellhez alkalmazhatók.
  3. Kés és rögzítőcsavarok: A késkészlet tartalmazza mind a késeket, mind a rögzítőcsavarokat, amelyek segítenek a késlapok biztonságos és stabil rögzítésében a fűnyíróhoz.

Az ilyen típusú tartalék késkészletek segíthetnek megőrizni a Gardena robotfűnyírók hatékonyságát és vágási teljesítményét. A fűnyírókések idővel elkopnak vagy elkophatnak, és ezeknek a késkészleteknek a használatával könnyen cserélhetők. Rendszeres karbantartás és a megfelelő késalkatrészek használata hozzájárulhat a robotfűnyíró hosszú élettartamához és megbízható működéséhez.

Tartalék kés robot fűnyírókhoz:

9db kés (3készlet) rögzítőcsavarokkal.
Az összes robot fűnyíróhoz használható

Tömeg 0,045 kg
Gyártó

Gardena