10.800 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A Gardena Tartalék kés 36E egy kiváló minőségű és robusztus kés, amely kifejezetten a GARDENA PowerMax(tm) 36 E elektromos fűnyíróhoz készült. Az alábbi okok miatt érdemes ezt a tartalék kést választani:

  1. Minőség és tartósság: A kés edzett, porfestett acélból készült, ami rendkívül tartós és ellenálló a kopással szemben. Ez azt jelenti, hogy hosszú élettartama van, így hosszú távon is kiválóan fogja végezni a munkát.
  2. Pontos és tiszta vágás: A GARDENA PowerMax(tm) 36 E elektromos fűnyíró magas vágási teljesítményt nyújt, és a tartalék kés speciálisan úgy tervezték, hogy pontos és tiszta vágást biztosítson. Lehetővé teszi, hogy egyenletesen nyírjon le minden füvet a kertben, és szép eredményt érjen el.
  3. Kompatibilitás: A Gardena Tartalék kés 36E pontosan illeszkedik a GARDENA PowerMax(tm) 36 E elektromos fűnyíróhoz. Ez azt jelenti, hogy könnyen cserélheti a régi vagy kopott kést a tartalék késre, és azonnal folytathatja a fűnyírást.
  4. Gyártói ajánlás: A tartalék kés közvetlenül a Gardena által gyártott fűnyíróhoz lett tervezve és készítve. A gyártó a kés minőségében és teljesítményében bízik, ezért ajánlja ezt a késmodellt a fűnyíróhoz.

Összességében a Gardena Tartalék kés 36E a GARDENA PowerMax(tm) 36 E elektromos fűnyíróhoz való kiváló választás, mert tartóssága, kiváló vágási teljesítménye és kompatibilitása biztosítja, hogy hosszú távon kiváló eredményeket érjen el a fűnyírás során.

Tömeg 0,305 kg
Gyártó

Gardena