11.390 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A Gardena Tartalék kés 32E egy kiváló minőségű és robusztus kés. Speciálisan a GARDENA PowerMax(tm) 32 E elektromos fűnyíróhoz lett tervezve. Az alábbiakban felsorolok néhány okot, amiért érdemes ezt a tartalék kést választani:

  1. Minőség és tartósság: A kés edzett, porfestett acélból készült, ami rendkívül tartós és ellenálló a kopással szemben. Ez biztosítja a hosszú élettartamot és a megbízható teljesítményt a pontos és tiszta fűnyíráshoz.
  2. Pontos és tiszta vágás: A GARDENA PowerMax(tm) 32 E elektromos fűnyíró magas vágási teljesítményt nyújt, és a tartalék kés speciálisan úgy tervezték, hogy pontos és tiszta vágást biztosítson. Ennek köszönhetően egyenletesen nyírja le a füvet, így szép és ápolt kertet eredményez.
  3. Kompatibilitás: A Gardena Tartalék kés 32E pontosan illeszkedik a GARDENA PowerMax(tm) 32 E elektromos fűnyíróhoz. Ez azt jelenti, hogy könnyedén cserélheti a régi vagy kopott kést a tartalék késre, és azonnal folytathatja a fűnyírást.
  4. Gyártói ajánlás: A tartalék kés a Gardena által gyártott fűnyíróhoz lett tervezve és készítve, így a gyártó teljes mértékben bízik a kés minőségében és teljesítményében. Ezért ajánlja ezt a késmodellt a GARDENA PowerMax(tm) 32 E elektromos fűnyíróhoz.

Összességében a Gardena Tartalék kés 32E a GARDENA PowerMax(tm) 32 E elektromos fűnyíróhoz tökéletes választás. Minősége, tartóssága és kompatibilitása garantálja a hosszú távú megbízhatóságot és a pontos, tiszta fűnyírást.

Tömeg 0,249 kg
Gyártó

Gardena