47.220 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A Gardena Rendszer akkumulátor P4A 18V/72 kiváló választás a kertészkedés és munkákhoz. 18 V feszültsége és 4.0 Ah teljesítménye optimális erőt és kitartást biztosít. A rövid, mindössze 95 perces teljes feltöltési idő az AL 1830 CV gyorstöltővel lehetővé teszi, hogy gyorsan folytathassa munkáját.

A legfőbb előnye az, hogy kompatibilis az összes GARDENA 18V POWER FOR ALL eszközzel. Ez egy rendkívül sokoldalú rendszer, amely egyetlen akkumulátorral működteti többféle kerti és szabadtéri eszközt, mint például fűnyírókat, sövénynyírókat, fűrészeket és permetezőket. Ez nemcsak pénzt takarít meg a különböző akkumulátorok beszerzésekor, hanem helyet is spórol a tárolásnál.

A Gardena akkumulátor megbízható minőséget kínál. Kiváló tartóssága és hatékonysága garantálja, hogy hosszú évekig használhassa anélkül, hogy gyakran cserélnie kellene. A könnyű és kompakt kialakítás könnyű használatot és kezelhetőséget biztosít, így bárki könnyen megbirkózhat vele.

Összességében a Gardena Rendszer akkumulátor P4A 18V/72 a tökéletes választás a kerti munkákhoz. A kompatibilitás, a gyors töltési idő és a megbízható minőség együttesen teszik ezt az akkumulátort ideálissá, hogy hatékonyan és könnyedén gondoskodjon kertjéről és kerti eszközeiről.

  • Akkumulátor feszültsége: 18 V
  • Akkumulátor teljesítménye: 4.0 Ah
  • Teljes feltöltési idő AL 1830 CV gyorstöltővel: 95 perc
  • Kompatibilis az összes GARDENA 18V POWER FOR ALL eszközzel
Tömeg 0,6 kg
Gyártó

Gardena