34.010 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A Gardena Rendszer akkumulátor P4A 18V/45 kiváló választás a kerti munkákhoz és projektekhez. Az 18 V feszültség és 2.5 Ah teljesítmény hatékonyan támogatja a kertápolási feladatokat. A gyors töltési idő mindössze 60 perc az AL 1830 CV gyorstöltővel, így minimális várakozással kezdhetsz neki a munkának.

Az akkumulátor kompatibilitása a GARDENA minden 18V-os POWER FOR ALL eszközével kivételes előny. Ez a rendszer egyszerűsíti az eszközválasztást és pénzt takarít meg, mivel egyetlen akkumulátorral működtetheted az összes kompatibilis eszközt, mint például fűnyírókat, sövénynyírókat, permetezőket és fűrészeket. Ezáltal rugalmasságot és kényelmet biztosít, hiszen a különböző munkákhoz mindig rendelkezésedre áll az alkalmas eszköz.

A Gardena akkumulátor megbízható és tartós minőséget képvisel. Az könnyű súlya és kompakt kialakítása könnyű kezelhetőséget garantál, így kényelmesen és hatékonyan tudsz dolgozni. Az akkumulátor hosszú élettartamú és megbízható, hosszú távon biztosíthatja a kerti feladatokhoz szükséges energiát.

Gardena Rendszer akkumulátor P4A 18V/45 tökéletes választás a kertészkedéshez és szabadtéri munkákhoz. Az eszköz kompatibilitása, rövid töltési idő, megbízhatóság és könnyű kezelhetőség együttesen teszik ideálissá, hogy hatékonyan és gyorsan gondoskodj kertedről és projektedről.

  • Akkumulátor feszültsége: 18 V
  • Akkumulátor teljesítménye: 2.5 Ah
  • Teljes feltöltési idő AL 1830 CV gyorstöltővel: 60 perc
  • GARDENA minden 18V-os POWER FOR ALL eszközével kompatibilis
Tömeg 0,5 kg
Gyártó

Gardena