Gardena PowerMax™ 32/36V P4A fűnyíró akkumulátor nélkül

Cikkszám: 14621-55

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

102.490 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

GARDENA POWERMAX™ 32/36V P4A FŰNYÍRÓ AKKUMULÁTOR NÉLKÜL

A GARDENA POWERMAX™ 32/36V P4A fűnyíró akkumulátor nélküli verziója is számos előnnyel rendelkezik, amiért jó választás:

  1. Ajánlott gyepfelület: Ez a fűnyíró ideális kisebb kertek vagy közepes méretű területek fűnyírásához. Ha a fűnyíróval a megfelelő ajánlott területen használod, optimális teljesítményt és hatékonyságot fogsz tapasztalni.
  2. Vágási szélesség: Az 32 cm-es munkaszélesség hatékonyan lefedi a területet a gyorsabb és hatékonyabb fűnyíráshoz. Kompakt mérete miatt könnyedén manőverezhetsz a szűkebb területeken is.
  3. Akkumulátor feszültsége: A fűnyíróhoz szükséges 2 x 18 V (36V) akkumulátorokat külön lehet beszerezni. Ez lehetővé teszi a teljesítmény és üzemidő testreszabását a saját igényeidnek megfelelően.
  4. Fűgyűjtő tartály mérete: A 30 literes fűgyűjtő tartály elegendő helyet biztosít a fűhulladék gyűjtéséhez, így ritkábban kell kiüríteni. Ez időt és erőfeszítést takaríthat meg számodra.
  5. Központi magasságállítás: A központi magasságállítás lehetővé teszi a gyors és egyszerű beállítást a kívánt vágási magassághoz. Az 10 fokozatú állításnak köszönhetően rugalmasan beállíthatod a fűnyírás magasságát, hogy alkalmazkodhass a kívánt fűszőnyeg vastagságához vagy a növények igényeihez.
  6. Ergonomikusan kialakított tolókar: Az ErgoTec tolókar ergonomikusan kialakított fogást és kényelmet biztosít a fűnyíró használata közben. Ez hozzájárul a kényelmes és fáradtságmentes munkavégzéshez.
  7. Terelőfogak: A terelőfogak lehetővé teszik a fűnyíró pontos és egyenletes vágását a szélek mentén és a szegélyeken. Ez segít a precíz és szép kerti megjelenés elérésében.

Ajánlott gyepfelület: max. 200 m2
Vágási szélesség: 32 cm
Akkumulátor feszültség: 2 x 18 V (36V)
Fűgyűjtő tartály mérete: 30 l
Központi magasságállítás: 10 fokozat, 20-60 mm
Ergonomikusan kialakított tolókar: ErgoTec
Terelőfogak

Tömeg 10,51 kg
Gyártó

Gardena