Gardena PowerCut Li-40/30 szegélynyíró akkumulátor nélkül készlet erejéig

Cikkszám: 9827-55

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

65.350 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

GARDENA POWERCUT LI-40/30 SZEGÉLYNYÍRÓ AKKUMULÁTOR NÉLKÜL KÉSZLET EREJÉIG

  1. Kiváló minőség: A GARDENA márka jól ismert a kerti eszközök magas minőségéről és megbízhatóságáról. A PowerCut Li-40/30 sem kivétel, amely hosszú távon is megállja majd a helyét a kertgondozásban.
  2. Kényelmes használat: A szegélynyíró kialakítása és ergonomikus fogantyúi lehetővé teszik a kényelmes használatot és könnyű kezelést.
  3. Precíz vágás: A készülék kialakítása és vágórendszeri tulajdonságai (pl. penge mérete és élessége) lehetővé teszik a precíz és szép vágási eredmények elérését a fűszegélyek mentén.
  4. Csendes működés: Az akkumulátoros működés csendesebb működést eredményez, így kevésbé zavarhatja meg a környezetet és a szomszédokat a fűnyírás során.
  5. Könnyű és hordozható: Az akkumulátoros működés lehetővé teszi, hogy ne legyen szükség vezetékezésre, így könnyedén mozoghatunk a kertben a fűnyírás során. Az eszköz súlya is valószínűleg elég könnyű lesz, ami megkönnyíti a munkavégzést.
  6. Környezetbarát: Az akkumulátoros fűnyírók általában környezetbarátabbak, mint a hagyományos benzinüzemű változatok, mivel nem termelnek káros kipufogógázt.
  7. A magas és elburjánzó fű könnyedén eltávolítható az erős GARDENA PowerCut Li-40/30 akkumulátoros fűszegélynyíróval. Az ergonomikusan kialakított markolat és a plusz támasz kényelmes, álló testtartást tesz lehetővé, miközben segíti a szerszám biztonságos használatát.

 

Tömeg 4,326 kg
Gyártó

Gardena