2.700 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A Gardena Pótszálorsó TT 2558, TT 2560 és TT 2565 modellekhez kifejlesztett pótszálorsók a Gardena fűszegélynyírókhoz készült specifikus tartozékok. Itt van néhány ok, amiért jó választás lehet ezeket a pótszálorsókat használni:

  1. Kompatibilitás: Ezek a pótszálorsók kifejezetten a Gardena TT 2558, TT 2560 és TT 2565 modellekhez lettek tervezve. Ennek eredményeként tökéletesen illeszkednek az eszközökhöz, és optimális vágási teljesítményt biztosítanak.
  2. Tartalék szálorsó: A pótszálorsók hasznos tartalékot jelentenek, amelyeket könnyedén cserélhet a fűszegélynyíróban. Ha az eredeti szálorsó elkopik vagy elfogy, a tartalék pótszálorsók biztosítják, hogy ne kelljen félbeszakítani a munkát.
  3. Könnyű cserélhetőség: A pótszálorsók egyszerűen cserélhetők a fűszegélynyíróban. A használt szálorsót egyszerűen eltávolíthatja, majd helyettesítheti a megfelelő Gardena Pótszálorsó TT 2558, TT 2560 és TT 2565. Ezáltal időt és erőfeszítést takaríthat meg a karbantartás során.
  4. Hatékony vágás: A Gardena Pótszálorsó TT 2558, TT 2560 és TT 2565 éles szálakkal rendelkeznek, amelyek hatékonyan vágják át a füvet és a gyomot. Ez biztosítja a precíz és egyenletes fűnyírást, amivel szép megjelenést érhet el a kertben vagy a fűszegélyen.

A megfelelő pótszálorsó kiválasztása fontos annak érdekében, hogy az eszköz hatékonyan és biztonságosan működjön, és a lehető legjobb vágási eredményeket érje el. Mindig ajánlott a gyártó által ajánlott és kompatibilis pótszálorsó használata a fűnyíró eszközökhöz.

Szálhossz 2 x 5 m.

Tömeg 0,065 kg
Gyártó

Gardena