5.370 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

Gardena Pótszálorsó 8851/8852 modellekhez, néhány fontos tényezőt kell figyelembe vennünk:

Minőség és tartósság: A Gardena egy megbízható és elismert márkája a kerti eszközöknek. Az általuk kínált pótszálorsók 8851/8852 modellekhez, általában jó minőségű anyagokból készülnek, így hosszú élettartammal rendelkeznek, és hatékonyan vágják a füvet.

Kompatibilitás: A különböző típusú pótszálorsók különböző fűnyírókhoz készülnek. A Gardena által kínált különböző típusok lehetővé teszik, hogy megtalálja a saját fűnyírójához legmegfelelőbbet.

Egyszerű használat: A Gardena pótszálorsók 8851/8852 modellekhez, könnyen telepíthetők és cserélhetők. Nem kell sok időt és energiát fordítania a fűnyíró karbantartására. A Gardena pótszálorsók 8851/8852 modellekhez cseréjével biztosítható a nyírás maximális kényelme.

Tartalék szálorsó: A Gardena pótszálorsók 8851/8852 modellekhez lehetővé teszi, hogy mindig legyen kéznél egy tartalék szálorsó a fűszegélynyíróhoz. Amikor a meglévő szálorsó elkopik vagy kimerül, könnyedén cserélheti az újra, így nem kell félbeszakítania a munkát.

Hatékony vágás: A megfelelő Gardena pótszálorsók 8851/8852 modellekhez segít abban, hogy a fűnyíró hatékonyan és egyenletesen vágja a füvet. Gyönyörű és rendezett kertet eredményez.

Gazdaságos választás: Mivel a Gardena pótszálorsók 8851/8852 modellekhez, tartósak és hatékonyak, hosszú távon pénzt takaríthat meg, mivel ritkábban kell cserélnie vagy karbantartania őket.

Különböző modellek és méretek: A Gardena számos különböző méretű pótszálorsót kínál, így kiválaszthatja az igényeihez és a fűnyírója típusához legjobban illőt.

Tömeg 0,105 kg
Gyártó

Gardena