4.770 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

Gardena Pótszálorsó 8845 modellhez

A Gardena Pótszálorsó 8845 modellhez egy tartalék szálorsó, amelyet a Gardena 8845 modell fűkaszákhoz terveztek. Itt van néhány ok, amiért jó választás lehet használni ezt a pótszálorsót:

  1. Tartalék opció: A Gardena Pótszálorsó  ideális tartalék szálorsó, amelyet akkor használhat, amikor a meglévő szálorsó elkopik vagy kimerül. Ez biztosítja, hogy mindig legyen kéznél egy új szálorsó a fűkaszájához.
  2. Kompatibilitás: ez a pótszálorsó a Gardena 8845 modellhez típusú fűkaszákhoz lett tervezve. Ez azt jelenti, hogy pontosan illeszkedik a fűkasza szálazójához, és biztosítja a megfelelő működést. A szálorsó cseréjével biztosítható a nyírás maximális kényelme.
  3. Egyszerű cserélhetőség: A szálorsó egyszerűen cserélhető a fűkaszában. Egyszerűen távolítsa el a használt szálorsót, és helyezze be a helyére az új pótszálorsót. Ezáltal időt és erőfeszítést takaríthat meg a karbantartási folyamat során.
  4. Minőség és tartósság: A Gardena a minőségi termékeiről ismert, és a Pótszálorsó 8845 modellhez sem kivétel. A tartalék szálorsó strapabíró anyagból készül, amely ellenáll a kopásnak és a terhelésnek, így hosszú élettartamot biztosít.
  5. Hatékony vágás: A Pótszálorsó 8845 modellhez éles szálakkal rendelkezik, amelyek hatékonyan vágják át a füvet és a gyomot. A pontos vágásnak köszönhetően szép és egyenletes eredményt érhet el a fűnyírás során.

 

Tömeg 0,06 kg
Gyártó

Gardena