4.580 Ft

Készleten

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

GARDENA PÓTSZÁLORSÓ 2402

2402 cikkszámú fűszegélynyíróhoz.

Szálhossz: 6 m.

Színes csomagolás.

A Gardena Pótszálorsó 2402 a Gardena fűszegélynyírókhoz tervezett pótszálorsó. Itt van néhány ok, amiért jó választás lehet ezt a pótszálorsót választani:

Kompatibilitás: A Gardena Pótszálorsó 2402 speciálisan a Gardena fűszegélynyírókhoz lett tervezve. Ez azt jelenti, hogy illeszkedik a fűszegélynyíróhoz és optimális teljesítményt biztosít.

Tartalék opció: A pótszálorsó lehetővé teszi, hogy mindig legyen kéznél egy tartalék szálorsó a fűszegélynyíróhoz. Amikor a meglévő szálorsó elkopik vagy kimerül, könnyedén cserélheti az újra, így nem kell félbeszakítania a munkát.

Könnyű cserélhetőség: A pótszálorsó egyszerűen cserélhető a fűszegélynyíróban. Egyszerűen távolítsa el a használt szálorsót, és helyezze be a helyére az új pótszálorsót. Ezáltal időt és erőfeszítést takaríthat meg a karbantartási folyamat során.

Hatékony vágás: A pótszálorsó éles szálakkal rendelkezik, amelyek hatékonyan vágják át a füvet és a gyomot. Ez biztosítja a precíz és egyenletes fűnyírást, így szép megjelenést érhet el a kertjében vagy a fűszegélyen.

A Gardena Pótszálorsó 2402 a Gardena fűszegélynyírókhoz lett tervezve. Ha más típusú fűszegélynyíróval rendelkezik, érdemes ellenőrizni a gyártó ajánlásait vagy a fűszegélynyíró használati útmutatóját, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a 2402-es modell megfelelő választás-e az adott eszközhöz.

Tömeg 0,07 kg
Gyártó

Gardena

Gardena Pótszálorsó 2402
Gardena Pótszálorsó 2402
4.580 Ft