8.700 Ft

Készleten

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A Gardena Kés PowerMax™ Li-40/37-hez egy tartós, minőségi kés. Itt vannak néhány ok, amiért érdemes ezt a kést választani:

  1. Kompatibilitás: A Gardena Kés PowerMax™ Li-40/37-hez pontosan illeszkedik a Gardena PowerMax™ Li-40/37 típusú fűnyíró gépekhez. Ez garantálja a megfelelő illeszkedést és kompatibilitást, és biztosítja a hatékony működést.
  2. Minőség és tartósság: A Gardena a minőségi kertészeti eszközeiről ismert. A PowerMax™ Li-40/37-hez készült kés is magas minőségű, edzett acélból készült. Ez a tartós anyag biztosítja a hosszú élettartamot és a megbízható működést.
  3. Precíz vágási eredmények: Az edzett acél penge éles és pontos vágást tesz lehetővé, amely egyenletes és szép levágást eredményez a fűnyírás során. Ez garantálja, hogy gyönyörűen ápolt gyepet kapjon.
  4. Könnyű cserélhetőség: A kés könnyen cserélhető a fűnyíró gépen. Ez kényelmes és időtakarékos megoldást jelent, ha a kés kopottá vagy élettartamát meghaladta.
  5. Gyártói ajánlás: A Gardena, mint a PowerMax™ Li-40/37 fűnyíró gépek gyártója, azt ajánlja, hogy az eredeti tartozékokat használja. Ez a kés a gyártó által kifejlesztett és jóváhagyott opció, amely garantálja a megfelelő teljesítményt és a gép optimális működését.
  • Tartós,
  • Minőségi,
  • Edzett acélból készült
  • Pótkés
  • Kés PowerMax Li-40/37-hez
Tömeg 0,435 kg
Gyártó

Gardena

Gardena Kés PowerMax™ Li-40/37-hez
Gardena Kés PowerMax™ Li-40/37-hez
8.700 Ft