Gardena Karbantartó- és tisztítókészlet robotfűnyíróhoz

Cikkszám: 4067-20

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

21.520 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A Gardena Karbantartó- és tisztítókészlet robotfűnyíróhoz egy olyan kiegészítő, amely segít a robotfűnyíró hatékony működésének és karbantartásának megkönnyítésében. A készletben szereplő elemek és funkcióik a következők:

  1. Műanyagvédő spray: A műanyagvédő spray egy olyan anyag, amelyet a robotfűnyíró műanyag alkatrészeinek karbantartására használhatsz. Ez a spray segít megvédeni a műanyag alkatrészeket az időjárási viszonyok és a környezeti hatások okozta károsodástól.
  2. Tisztítókefe: A tisztítókefe segít eltávolítani a fűnyíró alkatrészeiről és szenzorairól a fűnyírás során felgyülemlő fűnyírási maradványokat és szennyeződéseket. Ezzel hozzájárulhat a robotfűnyíró tisztaságához és megbízható működéséhez.
  3. Csiszoló: A csiszoló egy olyan eszköz, amelyet a kések élesítéséhez és karbantartásához használhatsz. Idővel a robotfűnyíró kései kopnak, és a csiszoló segíthet visszaállítani az élességüket.
  4. Csavarhúzó: A csavarhúzó egy alapvető eszköz a gép karbantartásához. Segítségével könnyen meghúzhatod vagy megszabadíthatod a csavarokat a robotfűnyíró alkatrészeinek javításához vagy cseréjéhez.

Ez a készlet praktikus eszközöket és anyagokat tartalmaz, amelyek segíthetnek a robotfűnyírók rendszeres karbantartásában és tisztításában. A rendszeres karbantartás hozzájárulhat a gép hosszú élettartamához és megbízható működéséhez, valamint az optimális vágási teljesítmény fenntartásához.

A csomag tartalma: műanyagvédő spray, tisztítókefe, csiszoló, csavarhúzó

Tömeg 1,39 kg
Gyártó

Gardena