17.060 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A Gardena Határoló vezeték robotfűnyíróhoz 50 méteres orsója praktikus és rugalmas megoldás a határoló vezeték telepítéséhez és átalakításához.

  • A kicsi, 50 méteres orsó lehetővé teszi, hogy könnyen alkalmazkodj a kert változó igényeihez, különösen akkor, ha új ültetvényeket készítenek a gyepen vagy a kert részeit átalakítják.
  • A kábel hosszúságának meghosszabbításához egyszerűen hozzáadhatod ezt az orsót a meglévő határoló vezetékhez.
  • Ez lehetővé teszi, hogy könnyen és rugalmasan alakítsd a határoló vezeték útvonalát és hosszát, amikor szükség van rá.
  • Például, ha új növényeket ültetsz, vagy átrendezed a kertet, könnyen hozzáadhatsz további hosszúságot a vezetékhez, hogy az új területeket is be lehessen vonni a robotfűnyíró vágási területébe.
  • A Gardena Határoló vezeték 50 méteres orsója lehetőséget kínál a határoló vezeték könnyű és rugalmas karbantartására és átalakítására, és segíthet a robotfűnyíró hatékonyságának és funkcionalitásának fenntartásában a változó kerti igényekhez igazítva.

A kicsi, 50 méteres orsó különösen akkor hasznos, ha új ültetvényeket készítenek a gyepen, vagy a kert részeit átalakítják, és a kábelt át kell helyezni egyes területeken. A szükséges hosszúságot egyszerűen hozzá lehet adni a meglévő kábelhez.

Tömeg 0,495 kg
Gyártó

Gardena