20.800 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A Gardena Gyorstöltő P4A AL 1830 CV kiváló választás a kertgondozás és szabadtéri munkák során. A gyorstöltő rendkívül hatékony, mindössze 60 perc alatt teljesen feltölti a 2,5 Ah-s akkumulátorokat, így minimalizálva a várakozási időt és növelve a munkaidőt.

A Gardena Gyorstöltő P4A AL 1830 CV az összes POWER FOR ALL rendszerű akkumulátor feltöltésére alkalmas, ami rendkívül praktikus és gazdaságos. Egyetlen töltővel elláthatsz minden kompatibilis akkumulátort, így nem szükséges több töltőt beszerezni és tárolni. Ez megkönnyíti az eszközök használatát és gondozását.

Az LED-es kijelző folyamatosan jelzi az akkumulátor feltöltöttségét, amely rendkívül hasznos funkció. Ezzel könnyedén nyomon követheted az akkumulátor töltési állapotát, így mindig tudod, mikor lesz újra készen a használatra. Ez maximalizálja a termelékenységet és lehetővé teszi, hogy pontosan tervezd meg a munkavégzést.

A Gardena Gyorstöltő P4A AL 1830 CV kiváló minőségű és megbízható eszköz, amely hosszú távon kiszolgál. A könnyű és kompakt kialakítás lehetővé teszi a könnyű hordozást és tárolást. Az eszköz hatékony működése, kompatibilitása és kényelmi funkciói révén segít maximalizálni a kertgondozási projektek eredményességét és hatékonyságát.

Gardena Gyorstöltő P4A AL 1830 CV az ideális választás a POWER FOR ALL rendszerű akkumulátorok töltéséhez. Gyors töltés, sokoldalú kompatibilitás, LED-es kijelző és megbízható minőség révén segít a hatékony és zavartalan kertgondozásban és szabadtéri munkákban.

  • Töltési idő: 60 perc alatt tölti fel teljesen a 2,5 Ah-s akkumulátorokat
  • Az összes POWER FOR ALL rendszerű akkumulátor feltöltésére alkalmas.
  • LED-es kijelző folyamatosan jelzi az akkumulátor feltöltöttségét.
Tömeg 0,6 kg
Gyártó

Gardena