33.890 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A Gardena Gyors töltő QC40 kiváló választás a hatékony kertgondozáshoz és szabadtéri munkákhoz. Az eszköz rövid töltési idővel rendelkezik: mindössze kb. 90 perc alatt feltölti a BLi-40/100 és 140 perc alatt a BLi-40/160 akkumulátorokat. Ez lehetővé teszi, hogy gyorsan folytathasd a munkát, növelve a hatékonyságot és a produktivitást.

A kompakt gyorstöltő sokoldalúsága kiemelkedő előny. Minden GARDENA csereakkumulátorral (BLi-40/100 és BLi-40/160) kompatibilis, így egyetlen töltővel elláthatod a különböző akkumulátorokat. Ez megtakarít időt és pénzt, hiszen nem kell külön töltőt vásárolnod minden egyes akkumulátor típushoz.

Az eszköz LED kijelzője pontosan mutatja az akkumulátor töltöttségi szintjét, ami rendkívül hasznos funkció. Így mindig pontosan láthatod, mennyi energia áll rendelkezésedre, és könnyedén tervezheted meg a munkákat anélkül, hogy váratlanul lemerülne az akkumulátor. Ez növeli a hatékonyságot és segít elkerülni a megszakításokat a munkafolyamat során.

A Gardena Gyors töltő QC40 minőségi és megbízható kivitele hosszú élettartamot garantál. A könnyű és kompakt kialakítás lehetővé teszi a könnyű hordozást és tárolást. A rövid töltési idő, a kompatibilitás és az akkumulátorállapot kijelző együttesen segítik a hatékony és zavartalan kertgondozást, így ideális választás a GARDENA csereakkumulátorok töltéséhez.

Gardena Gyors töltő QC40 a gyors és hatékony kertgondozás és szabadtéri munkák kulcsfontosságú eszköze. A gyors töltés, a kompatibilitás és az akkumulátorállapot kijelző révén elősegíti a produktivitást és a gondozott kertek megteremtését.

  • Töltési idő: kb. 90 perc a BLi-40/100 és 140 perc a BLi-40/160 esetében,
  • A kompakt gyorstöltő mindegyik GARDENA csereakkumulátorral (BLi-40/100 és BLi-40/160) használható.
  • A LED kijelzőről leolvasható az akkumulátor pontos töltöttségi szint
Tömeg 0,65 kg
Gyártó

Gardena