Gardena fűszegélynyíró damilfej fedél (2401, 2407)

Cikkszám: 520 43 59-01

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

2.300 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

GARDENA FŰSZEGÉLYNYÍRÓ DAMILFEJ FEDÉL (2401, 2407)

A “GARDENA FŰSZEGÉLYNYÍRÓ DAMILFEJ FEDÉL” egy olyan kiegészítő, amelyet a Gardena fűszegélynyírókhoz használnak. Ez a fedél a fűszegélynyíró damilfejének része, és több fontos funkciót lát el.

  1. Biztonság és védelem: A damilfej fedél szerepe, hogy a fűnyíródamilt fedezze és védje a működés közben. Ezáltal minimalizálja a környezetben lévő emberek vagy állatok esetleges sérülésének kockázatát. A fedél megakadályozza a damil véletlen kicsapódását, ami a környezetben lévő tárgyak vagy személyek sérüléséhez vezethetne.
  2. Damlilfej védelem: A fűszegélynyíró damilfeje egy kritikus alkatrész, amelyet rendszeresen igénybe vesznek a vágási munkálatok során. A fedél védelmet nyújt a damilfejnek az esetleges ütésektől, sérülésektől és elhasználódástól. Ezáltal meghosszabbíthatja a damilfej élettartamát, és csökkentheti a karbantartásra fordítandó időt és költséget.
  3. Pontos vágás: A fűszegélynyíró damilfej fedél segíti a pontosabb vágást és kontrollt a fűnyírás során. A fedél segít a damilfejnek a megfelelő magasságban és helyzetben maradni, ami szebb és rendezettebb vágási eredményekhez vezethet.
  4. Kompatibilitás: A “GARDENA FŰSZEGÉLYNYÍRÓ DAMILFEJ FEDÉL” általában a Gardena fűszegélynyírókhoz van tervezve, különösen a 2401 és 2407 típusokhoz. Ez azt jelenti, hogy ha Ön ilyen típusú Gardena fűszegélynyíró tulajdonosa, akkor ez a fedél illeszkedni fog a készülékéhez.

A “GARDENA FŰSZEGÉLYNYÍRÓ DAMILFEJ FEDÉL” választása az adott fűszegélynyíró típusához és a vágási igényekhez igazodik. Ha Ön Gardena fűszegélynyíró tulajdonosa, és szeretné biztonságosabbá és hatékonyabbá tenni a fűnyírást, akkor érdemes lehet ezt a damilfej fedél kiegészítőt használni.

Tömeg 1 kg
Gyártó

Gardena