89.690 Ft

Készleten

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A Gardena Elektromos Gyepszellőztető ES 500 tökéletes választás a kertgondozásban, ha gyönyörű és egészséges gyepet szeretnél. E termék számos előnyt kínál, amelyek meggyőző érvek a választásod mellett.

Az erőteljes 500 Watt teljesítmény hatékony és megbízható munkavégzést biztosít. A gyepszellőztetés létfontosságú a gyep egészségének fenntartásához, és a Gardena ES 500 segítségével könnyedén elvégezheted ezt a fontos feladatot.

A 30 cm-es munkaszélesség optimális méretet kínál a hatékony munkavégzéshez. Ez a készülék lehetővé teszi, hogy egyenletesen és gyorsan dolgozz a kerted területén, még a nehezebben hozzáférhető helyeken is.

A körülbelül 600 m2-es munkafelület azt mutatja, hogy a Gardena ES 500 alkalmas közepes méretű kertek ápolására. A hatékony terület lefedése időt és energiát takarít meg, így könnyedén gondoskodhatsz a gyepedről.

Az alacsony, mindössze 7,5 kg-os súly könnyű kezelhetőséget eredményez. A kertgondozás folyamata egyszerű és kényelmes lesz, mivel könnyedén irányíthatod és manőverezheted a készüléket.

A kompakt méretek (115 x 51 x 85 cm) lehetővé teszik a könnyű tárolást és szállítást. A Gardena márka hírneve megbízhatóságot és minőséget garantál, így biztos lehetsz benne, hogy hosszú évekig élvezheted ezt az eszközt.

Gardena Elektromos Gyepszellőztető ES 500 remek választás a kertgondozáshoz. A hatékony teljesítmény, a megfelelő munkaszélesség és a könnyű kezelhetőség mind azt bizonyítják, hogy a Gardena ES 500 segítségével gyönyörű és egészséges gyepet tarthatsz fenn kertedben.

  • Leírás:
  • Gyepszellőztető
  • Teljesítmény: 500 Watt
  • Munkaszélesség: 30 cm
  • Munkafelület: kb.: 600 m2
  • Tömeg: 7,5 kg
  • Méret(SZ x M x H): 115 x 51 x 85 cm
Tömeg 10,32 kg
Gyártó

Gardena

Gardena Elektromos gyepszellőztető ES 500
Gardena Elektromos gyepszellőztető ES 500
89.690 Ft