Gardena ComfortCut Li-18/50 készlet akkus sövényvágó (Készlet erejéig)

Cikkszám: 9837-20

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

61.420 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A Gardena ComfortCut Li-18/50 készlet akkus sövényvágó számos előnnyel rendelkezik, amelyek miatt érdemes választani ezt a modellt:

  1. Akkumulátoros kialakítás: Az akkumulátoros kialakításnak köszönhetően vezetékmentes és könnyű használatot biztosít. Nem kell aggódnia a hosszabbítók vagy kábelek miatt, és szabadon mozoghat a kertben anélkül, hogy a vezetékekkel törődnie kellene.
  2. Könnyű és ergonomikus: A ComfortCut Li-18/50 készlet könnyű és ergonomikus kialakítással rendelkezik, ami kényelmes használatot tesz lehetővé. Az ergonomikus markolat és a kiegyensúlyozott súlyelosztás segít a kezelésben és csökkenti a fáradtságot hosszabb munkamenetek során.
  3. Hatékony vágás: A ComfortCut Li-18/50 készlet erőteljes motorral rendelkezik, amely hatékony és gyors vágást tesz lehetővé. A pengék precízen és tisztán vágják a sövényeket, így professzionális eredményeket érhet el.
  4. Hosszú üzemidő: A készlethez tartozó akkumulátor hosszú üzemidőt biztosít, így hosszabb ideig dolgozhat a kertben anélkül, hogy töltőre lenne szükség. Ez lehetővé teszi, hogy egyszerre nagyobb területeket vágjon le anélkül, hogy megszakításokat kellene tartania a töltés miatt.
  5. Gardena minőség: A Gardena márka híres a minőségi kerti eszközeiről. A ComfortCut Li-18/50 készlet is ezt a minőséget képviseli, így megbízhat abban, hogy tartós és megbízható készüléket kap a vásárlás során.
Tömeg 4,325 kg
Gyártó

Gardena