51.200 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

Gardena Akkumulátoros sövénynyíró EasyCut Li-40 számos előnnyel rendelkezik, amelyek miatt érdemes választani ezt a modellt:

  1. Könnyű és kényelmes használat: Az EasyCut Li-40 akkumulátoros sövénynyíró könnyű és kényelmes kialakítással rendelkezik. Ez lehetővé teszi hosszabb munkameneteket anélkül, hogy túlzott fáradtságot okozna. Az ergonómikus fogantyúval kényelmesen és könnyen vezérelhető.
  2. Kompakt kialakítás: Az EasyCut Li-40 kompakt kialakítással rendelkezik, amely biztosítja a jól beállított egyensúlyt. Ez segít a könnyű és precíz munkavégzésben, valamint a kezelhetőségben.
  3. Hatékony vágás: Az akkumulátoros sövénynyíró erős motorral rendelkezik, amely hatékonyan és gyorsan vágja a sövényeket. Az éles pengék lehetővé teszik a tiszta és egyenletes vágást, így professzionális eredményeket érhet el.
  4. Vezetékmentes használat: Az akkumulátoros kialakítás lehetővé teszi a vezetékmentes használatot. Ez kényelmet és rugalmasságot nyújt a kerti munka során, mivel nincs szükség hosszabbítókra vagy kábelekre, és szabadon mozoghat a kertben.
  5. Könnyen cserélhető pengék: Az EasyCut Li-40 könnyen cserélhető pengékkel rendelkezik, ami lehetővé teszi a gyors és egyszerű pengecsere lehetőségét. Ez különösen hasznos, ha különböző sövényeket vagy növényeket szeretne vágni, és eltérő vágási igények vannak.
  6. Gardena minőség: A Gardena márka híres a minőségi kerti eszközeiről. Az EasyCut Li-40 is ezt a minőséget képviseli, így megbízhat abban, hogy tartós és megbízható készüléket kap a vásárlás során.

Az EasyCut Li kényelmes és könnyű akkumulátor-nyírógép különösen alkalmas kis és közepes méretű sövények vágására. A kompakt kialakítás biztosítja a jól beállított egyensúlyt. A sövényvágó optimálisan az ergonómikus formájú fogantyúval vezérelhető.

Tömeg 3,329 kg
Gyártó

Gardena