32.990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A Gardena Akkumulátoros fűnyíró olló ComfortCut Li számos előnnyel rendelkezik, amelyek miatt érdemes lehet választani ezt a modellt:

 1. Könnyű és kényelmes használat: Az akkumulátoros fűnyíró olló ComfortCut Li könnyű és ergonomikus kialakítással rendelkezik, amely kényelmes fogást és könnyű kezelést biztosít. Ennek köszönhetően hosszabb munkameneteket is kényelmesen végezhet anélkül, hogy túlzottan fáradna el.
 2. Akkumulátoros kialakítás: Az akkumulátoros kialakítás lehetővé teszi a vezetékmentes használatot. Nincs szükség hosszabbítókra vagy kábelekre, így szabadon mozoghat a kertben. Az akkumulátor típusa lítium-ion, ami hosszabb üzemidőt és tartósabb teljesítményt jelent.
 3. Hosszú munka idő és gyors töltés: Az akkumulátor kapacitása 3,0 Ah, amely hosszú munka időt biztosít. A munka idő akár 80 perc is lehet, ami elegendő ahhoz, hogy sok fűnyírási feladatot elvégezzen. A töltési idő viszonylag rövid, mindössze 3,5 óra, így gyorsan feltöltheti az akkumulátort a következő használatra.
 4. Vágási szélesség: Az olló vágási szélessége 8 cm, amely ideális a kisebb területek, szélek vagy nehezen hozzáférhető területek nyírásához. Ez lehetővé teszi a pontos és tiszta vágást, és könnyedén kezelheti a fűnyírási feladatokat.
 5. Könnyű súly: Az olló rendkívül könnyű, mindössze 0,6 kg, ami megkönnyíti a kezelést és csökkenti a fáradtságot hosszabb munkamenetek során. Ez különösen előnyös lehet, ha sok időt tölt a fűnyírással.
 6. Gardena minőség: A Gardena márka híres a minőségi kerti eszközeiről. Az akkumulátoros fűnyíró olló ComfortCut Li is ezt a minőséget képviseli, így megbízhat abban, hogy tartós és megbízható készüléket kap a vásárlás során.
 • Akku típusa: Lítium – Ion
 • Akkumulátor kapacitás: 3.0 Ah
 • Akku feszültség: 3,6 V
 • Töltési idő: 3,5 óra
 • Munka idő: 80 perc
 • Vágási szélesség: 8 cm
 • Súly: 0,6 kg
Tömeg 1 kg
Gyártó

Gardena