Gardena Akkumulátoros fű- és bokornyíró olló ComfortCut Li Készlet

Cikkszám: 9857-20

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

46.490 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A Gardena Akkumulátoros fű- és bokornyíró olló ComfortCut Li készlet néhány előnnyel rendelkezik, amelyek miatt érdemes választani ezt a modellt:

  1. Könnyű és kényelmes használat: Az akkumulátoros fű- és bokornyíró olló ComfortCut Li könnyű és ergonomikus kialakítással rendelkezik, ami kényelmes fogást és könnyű kezelést biztosít. A könnyű súly és az ergonomikus fogantyú segít a fáradtság csökkentésében hosszabb munkamenetek során.
  2. Akkumulátoros működés: Az olló Li-ion akkumulátorral működik, ami lehetővé teszi a vezeték nélküli használatot. Nincs szükség hosszabbítókra vagy kábelekre, így szabadon mozoghat a kertben. Az 3.0 Ah kapacitású akkumulátor hosszabb üzemidőt biztosít, így hosszabb ideig dolgozhat anélkül, hogy feltöltést kellene végeznie.
  3. Hosszú üzemidő és gyors töltés: Az akkumulátor kapacitása 3.0 Ah, amely hosszú üzemidőt biztosít. A munka idő akár 80 perc is lehet, így elegendő időt nyújt a fű- és bokornyírásra. A töltési idő mindössze 3,5 óra, így viszonylag rövid idő alatt újra használatba veheti az ollót.
  4. Vágási szélesség: Az olló vágási szélessége 8 cm, ami ideális a kisebb területek, szélek vagy nehezen hozzáférhető területek nyírásához. Ez lehetővé teszi a pontos és tiszta vágást, és könnyedén kezelheti a fű- és bokornyírási feladatokat.
  5. Gardena minőség: A Gardena márka híres a minőségi kerti eszközeiről. Az akkumulátoros fű- és bokornyíró olló ComfortCut Li is ezt a minőséget képviseli, így megbízhat abban, hogy tartós és megbízható készüléket kap a vásárlás során.

Leírás:

  • 3.0 Ah Li-ion akkumulátorral működtethető
  • Akku feszültség: 3.6 VÜzemidő: 80 perc
  • Töltési idő: 3,5 óra
  • Vágási szélesség: 8 cm
  • Súly: 0.6 kg
Tömeg 1,51 kg
Gyártó

Gardena