Gardena Akkumulátor készlet P4A 18V/72 + AL 1830 CV

Cikkszám: 14908-20

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

60.240 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A Gardena Akkumulátor készlet P4A 18V/72 + AL 1830 CV kiemelkedő választás a kertgondozáshoz és szabadtéri munkákhoz. Az 18 V feszültség és 4.0 Ah teljesítmény nagyobb erőt és kitartást biztosít a munkavégzéshez. A gyorstöltő, az AL 1830 CV segítségével 95 perc alatt teljesen feltölti az akkumulátort, így minimalizálva a várakozási időt.

  • A töltési állapot kijelző rendkívül hasznos, hiszen lehetővé teszi, hogy mindig pontosan tudjad, hány százalékos a töltöttségi szint. Ez segíti a munkavégzés időzítését és optimalizálását, valamint megelőzi az akkumulátor hirtelen lemerülését.
  • A Gardena Akkumulátor készlet P4A 18V/72 + AL 1830 CV készlet kompatibilitása a POWER FOR ALL minden szerszámával és eszközével rendkívül sokoldalúvá teszi a kertgondozást. Egyetlen készlettel működtetheted az összes kompatibilis eszközt, például fűnyírókat, sövénynyírókat és permetezőket. Ez megkönnyíti az eszközök használatát és gondozását, és minimalizálja a felesleges kiegészítők beszerzésének szükségességét.
  • A Gardena Akkumulátor készlet P4A 18V/72 + AL 1830 CV a megbízható minőséget képviseli, amely hosszú távon biztosítja a hatékony működést. A könnyű és kompakt kialakítás könnyű tárolást és kezelhetőséget biztosít. A nagyobb teljesítmény és a kompatibilitás együttesen segítenek abban, hogy hatékonyan és eredményesen végezhesd el a kerti feladatokat.

Gardena Akkumulátor készlet P4A 18V/72 + AL 1830 CV tökéletes választás a kertgondozáshoz és szabadtéri projektekhez. A nagyobb teljesítmény, a rövid töltési idő, a kijelző és a kompatibilitás révén támogatja a hatékony munkavégzést és segít elérni a kívánt eredményeket a kerti tevékenységek során.

  • Akkumulátor feszültsége: 18 V
  • Akkumulátor teljesítménye: 4.0 Ah
  • Teljes feltöltési idő AL 1830 CV gyorstöltővel: 95 perc
  • Töltési állapot kijelző
  • Kompatibilis a POWER FOR ALL minden szerszámával és eszközével
Tömeg 1,32 kg
Gyártó

Gardena