167.160 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A Fiskars StaySharp™ Max kézi fűnyíró néhány előnyei a következők:

  1. Nagyobb vágóerő: A Fiskars StaySharp™ Max fűnyíró akár kétszer nagyobb vágóerőt nyújthat a hagyományos forgókéses fűnyírókhoz képest. Ez azt jelenti, hogy könnyebben és hatékonyabban levágja a füvet, még nehezebb és vastagabb fű esetén is.
  2. Könnyebb tolni: A fűnyíró 60%-kal könnyebb tolhatóságot kínál, mint a többi kézi fűnyíró. Ez a könnyebb tolhatóság csökkenti a fizikai erőfeszítést és fáradtságot, amikor a fűnyírót mozgatod a kertben.
  3. Állítható vágómagasság: A fűnyíró állítható vágómagassággal rendelkezik, amely 2-10 cm között állítható. Ez lehetővé teszi a fűhossz szabályozását az igényeid és a kerted szerint.
  4. Kompatibilitás a StaySharp Max fűgyűjtővel: A Fiskars StaySharp™ Max fűnyíró kompatibilis a StaySharp Max fűgyűjtővel. Ez egy kényelmes kiegészítő lehetőséget biztosít a levágott fű gyűjtésére, minimalizálva a fű szétszóródását a kertben.
  5. Környezetbarát megoldás: A kézi fűnyírók általában környezetbarát alternatívát jelentenek a motoros fűnyírókhoz képest. A Fiskars StaySharp™ Max fűnyíró nem igényel elektromos áramot vagy üzemanyagot, így károsanyag-kibocsátás és zaj nélkül működik.
Tömeg 23,51 kg
Gyártó

Fiskars