EXENA PONZA S1P védőszandál 40 kompozit orrmerevítő (40-46)

Cikkszám: SIR-PONZA-40

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

19.670 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

Az “EXENA PONZA S1P védőszandál 40 kompozit orrmerevítő (40-46)” egy férfi védőszandál, amely a Sir Safety által gyártott.

  1. Kivitel: A védőszandál, amely nyári időszakra ideális. A szandál kialakítása lehetővé teszi a lábak szellőzését és kényelmes viseletet biztosít meleg időben.
  2. Minősítés: A védőszandál S1P minősítéssel rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy megfelel a S1 minősítés alapvető követelményeinek, és további tulajdonságokkal rendelkezik, például az orrmerevítővel és a talpátszúrás elleni védelemmel.
  3. Orrmerevítő: A védőszandálban kompozit orrmerevítő található, ami védelmet nyújt a lábujjaknak az ütésektől és sérülésektől.
  4. Talpátszúrás elleni védelem: A védőszandál kompozit talpátszúrás elleni védelemmel rendelkezik. Ez megakadályozza, hogy hegyes tárgyak bejussanak a cipő talpán keresztül.

A “EXENA PONZA S1P védőszandál 40 kompozit orrmerevítő (40-46)” egy olyan védőszandál, amely a nyári munkavégzés során nyújt védelmet és kényelmet. Ideális választás azoknak a munkavállalóknak, akiknek fontos a lábuk védelme, de egy könnyű és szellős lábbelit keresnek a meleg hónapokban.

Méret: 40, 41, 42, 44, 46
Rendelés esetén kérjük feltüntetni milyen méretet kíván megvásárolni!

  • Gyártó: Sir Safety
  • Nem: férfi
  • Kivitel: szandál
  • Minősítés: S1P
  • Orrmerevítő: kompozit
  • Talpátszúrás elleni védelem: kompozit<b
Tömeg 2 kg
Gyártó

Exena