27.690 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

Az Echo univerzális erdészeti- munkavédelmi sisak egy olyan multifunkcionális védőfelszerelés, amely számos jellemzővel rendelkezik a biztonság és a munkavédelem érdekében.

 1. Univerzális felhasználás: A sisak ideális erdészeti munkákhoz és hegymászó munkákhoz is használható. Megfelel az EN12492 szabványnak.
 2. PP kopolimer sisak: A sisak anyaga PP (polipropilén) kopolimer, amely erős és tartós, valamint állítható méretbeállítási tartománnyal rendelkezik, így alkalmazkodik a 55-62 cm közötti fejmérethez. A sisak megfelel az EN397: 2012 szabványnak.
 3. Szabadalmaztatott műanyag hálószemüveg: A sisak tartalmaz egy szabadalmaztatott műanyag hálószemüveget, ami védi a szemet a repülő részecskéktől és potenciális veszélyektől. Megfelel az EN1731: 2006 szabványnak.
 4. Hallásvédelem: A sisak beépített hallásvédelmet is kínál, a SNR-érték (hangcsillapítási index) 23 dB, és megfelel az EN352-3: 2002 szabványnak.
 5. Állszíj: Az állszíj biztosítja, hogy a sisak stabilan maradjon a fejen munkavégzés közben.
 6. UV jelölő: A sisak UV jelölővel rendelkezik, ami elszíneződéssel jelezheti, ha a sisak élettartama lejárt, és cserére van szükség. Ez fontos a biztonság és a hatékonyság érdekében.
 7. Hosszú élettartam: A sisak felhasználható akár 3 évig, ami hosszú távon biztosítja a megfelelő védelmet és a tartósságot.

Ez a Echo univerzális erdészeti – munkavédelmi sisak kifejezetten olyan munkavállalók számára készült, akik erdészeti vagy hegymászó munkákat végeznek, és szükségük van a fej-, szem- és hallásvédelemre egyetlen eszközben. A különféle beépített védőelemek és a szabványoknak való megfelelés biztosítja a biztonságos munkavégzést.

 • Univerzális erdészeti sisak
 • hegymászó munkákhoz is (Standard: EN12492). PP kopolimer sisak
 • méretbeállítási tartomány: 55 – 62 cm (Norm: EN397: 2012).
 • Szabadalmaztatott műanyag hálószemüveg (szabvány: EN1731: 2006).
 • Hallásvédelem (SNR-érték: 23 dB / Norm: EN352-3: 2002).
 • Állszíj.
 • Az UV jelölő a sisak élettartamát elszíneződéssel jelzi.
 • Felhasználható: 3 év
Tömeg 1,7 kg
Gyártó

ECHO

IRATKOZZ FEL

NE MARADJ LE A KEDVEZMÉNYEKRŐL, AKCIÓKRÓL ÉS NYEREMÉNYEKRŐL