Echo HCR-165ES benzinmotoros sövényvágó

Rövid leírás: Lökettérfogat (cm³) 21,2 Teljesítmény (kW/LE) 0,6/0,8 Tömeg (kg) 5,1

Cikkszám: HCR-165ES

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

224.990 Ft

Készleten

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

Az Echo HCR-165ES Benzinmotoros Sövényvágó egy professzionális és könnyű eszköz, amely számos kényelmi és teljesítménynövelő funkcióval rendelkezik.

1. Professzionális Teljesítmény: A termék professzionális kialakítású, ami azt jelenti, hogy alkalmas intenzív és hosszabb ideig tartó használatra.

2. Könnyűsúly: A könnyűsúlyú kialakítás segíti a kezelést, különösen hosszabb munkaidő esetén, csökkentve a fáradtságot.

3. Iker Sövénynyíró: Az iker sövénynyíró képes lézervágással pontosan vágni. Az ikerpengés rendszer gyors és hatékony vágást tesz lehetővé.

4. Forgó Fogantyú: A forgó fogantyú növeli a kényelmet és a manőverezhetőséget a vágás során, ami fontos, különösen bonyolultabb formájú sövények esetén.

5. Dupla 639 mm-es Penge: A dupla penge nagyobb vágásszélességet biztosít, lehetővé téve a gyorsabb és hatékonyabb vágást.

6. Sokoldalúság: A különböző funkciók és a lézeres pontosság lehetővé teszik a sövények pontos és egyenletes vágását, valamint a különféle sövénytípusok kezelését.

7. Márka Hírneve: Az Echo egy ismert márka a kerti gépek területén, amely híres a minőségéről és megbízhatóságáról.

Ezek a tulajdonságok azt sugallják, hogy az Echo HCR-165ES Benzinmotoros Sövényvágó egy kiváló választás lehet, ha professzionális és hatékony sövényvágó eszközt keresel. Mindig fontos figyelembe venni a saját igényeidet és a tervezett felhasználást, amikor kerti gépet választasz.

Professzionális, könnyű 639 mm -es iker sövénynyíró lézeres pontossággal és forgó fogantyúval. Professzionális, könnyű ikerpengés sövénynyíró lézervágással, dupla 639 mm -es pengével és számos funkcióval a teljesítmény és a kényelem érdekében.

Tömeg 5,7 kg
Gyártó

ECHO

Nettó tömeg (kg)

5,1

Teljesítmény (KW)

0,6

Motortérfogat (cm3)

21,2

Penge hosszúsága (cm)

639

Működési elv

Benzines

Echo HCR-165ES benzinmotoros sövényvágó
224.990 Ft