logo kertcoop kertigép áruház

Echo hálós fülvédő

Cikkszám: C9500524

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

14.990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

Az Echo hálós fülvédő, egy arc- és hallásvédelmet nyújt, és a szabványoknak megfelelően készült a maximális biztonság érdekében.

  1. Teljeskörű védelem: Az Echo hálós fülvédő egy olyan termék, amely kombinálja a arc- és hallásvédelmet. Ez azt jelenti, hogy egyszerre védi az arcodat az esetleges sérülésektől, valamint segít csökkenteni a zajszintet, ami hasznos lehet munkahelyi vagy ipari környezetekben.
  2. Szabványoknak való megfelelés: azt jelenti, hogy a gyártó komolyan veszi a biztonságot és a minőséget. Az ilyenEcho hálós fülvédő,  tervezése és gyártása a szükséges biztonsági előírásoknak és irányelveknek megfelelően történik, így megbízható védelmet nyújtanak.
  3. Egyetlen Echo hálós fülvédő több célnak: Az Echo hálós fülvédő sokoldalú, kombinálja a különböző védelmi elemeket. Ez egyszerűsítheti a felszerelést és a használatot, különösen olyan helyzetekben, ahol egyszerre kell gondoskodni többféle védelmi szükséglettel rendelkező munkavállalóról.
  4. Maximális biztonság: Az Echo hálós fülvédő célja a maximális biztonság és védelem biztosítása. A megfelelően kiválasztott és használt Echo hálós fülvédőés védőfelszerelések segíthetnek csökkenteni a balesetek és sérülések kockázatát a munkahelyen vagy más veszélyes környezetekben.

 

Tömeg 0,59 kg
Gyártó

ECHO

IRATKOZZ FEL

NE MARADJ LE A KEDVEZMÉNYEKRŐL, AKCIÓKRÓL ÉS NYEREMÉNYEKRŐL